Ετσι είναι σήμερα οι Θρακομακεδόνες της ΑΕΚ: Ένα τέρμα μέσα στο χωράφι! (VIDEO)

Ετσι είναι σήμερα οι Θρακομακεδόνες της ΑΕΚ: Ένα τέρμα μέσα στο χωράφι! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για 32 χρόνια το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ προπονούνταν στους Θρακομακεδόνες. Στο προπονητικό κέντρο υπήρχαν δύο γήπεδα, τα οποία η Ένωση χρησιμοποιούσε μέχρι και το 2010. Ο χώρος είχε μισθωθεί στον πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ, Ανδρέα Ζαφειρόπουλο από τον ιδιοκτήτη της έκτασης, Νίκο Τζίνη. Ωστόσο όποτε έβρεχε το γήπεδο ήταν ακατάλληλο για προπόνηση. Έτσι η ομάδα αντί να δουλεύει πάνω στην τακτική του επόμενου παιχνιδιού, έκανε ασκήσεις ενδυνάμωσης ή ακυρωνόταν η προπόνηση για να μην τραυματιστούν οι παίκτες, λόγω της κάκιστης κατάστασης του γηπέδου.

Το κτήριο που φιλοξενούσε τα αποδυτήρια, το γυμναστήριο και την σάουνα έχει μετατραπεί σε αποθήκη με τροφές για κατοικίδια ζώα. Άλλες φορές το γήπεδο έπιανε πάγο, λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας στους πρόποδες της Πάρνηθας. Η διακοπή νερού και ρεύματος δεν ήταν ασυνήθιστες, εξαιτίας των οφειλών. Ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς προκειμένου να προστατεύσει τους αθλητές από τραυματισμούς αναζητούσε συνεχώς εναλλακτικές λύσεις. Η κατασκευή του νέου σταδίου ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2017.

Οι προπονήσεις της ομάδας άλλαξαν τοποθεσία και από το 2010 εγκαταστάθηκε σε αθλητικό κέντρο στα Σπάτα. Από τότε ο χώρος στους Θρακομακεδόνες εγκαταλείφθηκε. Σήμερα το προπονητικό κέντρο μοιάζει στοιχειωμένο. Τα δύο γήπεδα δεν υπάρχουν πια. Έχουν μετατραπεί σε χωράφια και το μόνο που διασώζεται είναι ένα τέρμα. Το κτήριο που φιλοξενούσε κάποτε τα αποδυτήρια, το γυμναστήριο και την σάουνα έχει μετατραπεί σε αποθήκη με τροφές για κατοικίδια ζώα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X