Έτσι θα επιστρέψει η ΑΕΚ στις προπονήσεις -Πως θα γίνουν τα τεστ κορωνοϊού στα Σπάτα

Έτσι θα επιστρέψει η ΑΕΚ στις προπονήσεις -Πως θα γίνουν τα τεστ κορωνοϊού στα Σπάτα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK μετράει αντίστροφα για την επιστροφή της στις προπονήσεις.

Στην «Ένωση» έχει ξεκινήσει για τα… καλά η αντίστροφη μέτρηση, καθώς ξεκινάει η επιστροφή στα Σπάτα και ως εκ τούτου στις προπονήσεις. Βέβαια, θα όλα γίνουν βάσει των αυστηρών προδιαγραφών των πρωτοκόλλων υγιεινής.

Αύριο το μεσημέρι είναι προγραμματισμένο το τεστ για κορωνοϊό, για όλους τους παίκτες, προπονητές και τεχνικό τιμ. Αλλά και σε όλους που θα βρεθούν, έστω και για ελάχιστο χρονικό διάστημα στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Παράλληλα, είναι όλα έτοιμα από πλευράς προετοιμασίας του αθλητικού υλικού. Αλλά και όλου συνολικά του υλικού που θα χρησιμοποιηθεί σε εξωτερικούς χώρους, με την δυνατότητα – φυσικά — συνεχόμενης απολύμανσης.

Σε πρώτη φάση, από αύριο το πρωί θερμομετρούνται όσοι μπαίνουν στα Σπάτα. ‘Οπως δηλαδή γίνεται και στα αεροδρόμια. Ενώ έχει γίνει η απαραίτητη προμήθεια σε μάσκες και γάντια, τα οποία πρέπει να φορούν όλοι εκτός των ποδοσφαιριστών, βάσει κανονισμών.

Το μεσημέρι της Δευτέρας το προπονητικό μίτινγκ

Το μεσημέρι της Δευτέρας, θα γίνει στα Σπάτα και το πρώτο μίτινγκ από… κοντά, του προπονητικού τιμ για όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες, αλλά και για τον σχεδιασμό της έναρξης των ατομικών προπονήσεων σε γκρουπ των έξι ατόμων.

Οι εξάδες των παικτών θα είναι απαρέγκλιτα οι ίδιες και μάλιστα η κατάρτισή τους, γίνεται με πρώτο γνώμονα τις σχέσεις των παικτών και εκτός γηπέδου, προκειμένου να βρίσκονται μαζί στο ίδιο γκρουπ όσοι – κατά τεκμήριο -κάνουν παρέα και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Ξεκίνησε η σύνταξη του πρωτοκόλλου

Αξίζει δε να σημειωθεί, ότι έχει ξεκινήσει η σύνταξη πρωτοκόλλου σε συνεργασία της Επιτροπής με τη Λίγκα, που περιλαμβάνει τα πάντα αναλυτικά. Και απομένει η επικαιροποίησή του από την Επιτροπή που είναι βεβαίως και η αρμόδια, προκειμένου να φτάσει στις ομάδες ενόψει της επανέναρξης των προπονήσεων Τρίτη και Τετάρτη.

Οι λεπτομέρειες θα αφορούν την άφιξη και την αποχώρηση από το προπονητικό κέντρο. Ουσιαστικά, θα εμπεριέχονται τα πάντα. Τι επιτρέπεται, τι απαγορεύεται, θα υπάρχει πρόβλεψη για τεστ κορωνοϊού, ενώ και συστάσεις προς τους ποδοσφαιριστές, που θα λένε να μένουν σπίτι, πριν και μετά τις προπονήσεις.

Η Λίγκα, ουσιαστικά, έχει κάνει τις δικές της προτάσεις και απομένει η επικαιροποίηση από την αρμόδια επιτροπή, με την οποία πολλές ομάδες επικοινωνούν για όλες τις λεπτομέρειες. Αλλά και κάποιες έχουν κάνει και μεμονωμένα τις προτάσεις τους, αφού πρόκειται για κάτι πρωτόγνωρο με απίστευτες λεπτομέρειες. Στην ουσία, οι παίκτες αντί για να τρέχουν στους δρόμους, να τρέχουν στο… χορτάρι των προπονητικών.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X