MasterChef 4- Spoiler: Ποιος διώχνει την Κατερίνα

MasterChef 4- Spoiler: Ποιος διώχνει την Κατερίνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από την προσεχή εβδομάδα όπως ανακοίνωσε το Star τα επεισόδια του MasterChef μειώνονται από τρία σε δύο. Τα περισσότερα γυρίσματα όμως έχουν γίνει και τα spoilers για το δημοφιλές ριάλιτι μαγειρικής δίνουν και παίρνουν ως προς το ποιοι παίκτες θα παραμείνουν και ποιοι θα δουν την πόρτα της εξόδου.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα η Μαριάννα Πουλμέντη που ξαναμπήκε στο παιχνίδι με δεύτερη… ποδιά και ευκαιρία διώχνει την Κατερίνα Λένη.

Η Κατερίνα Λένη θα μονομαχήσει, λοιπόν, με τη Μαριάννα Πουλμέντη, η οποία έφερε τα πάνω κάτω στο σπίτι με την επιστροφή της και θα είναι εκείνη που θα λάβει υψηλότερη βαθμολογία από τη συμπαίκτρια της, σύμφωνα με το TV Έθνος.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει να δούμε -αν φυσικά επιβεβαιωθούν τα spoilers – τις δηλώσεις αλλά και τις αντιδράσεις της κομμώτριας και επίδοξης σεφ η οποία πολύ συχνά  στάζει χολή για τους συμπαίκτες της και έχει επικριθεί για τον χαρακτήρα που βγάζει μέσα στο παιχνίδι.

Ανάμεσα στα spoilers που κυκλοφορούν είναι και αυτό όπου μια θέση στην τελική τριάδα θα έχει η Μαρία Μπέη πλάι στον Σταύρο Βαρθαλίτη και τον Σταυρή Γεωργίου οι οποίοι θεωρούνται και τα φαβορί για τον τίτλο του κορυφαίου Έλληνα MasterChef.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X