Αλεξίου: «Να τελειώσουν οι διοργανώσεις σε όλα τα αθλήματα -Η ΑΕΚ δεν χρωστά»

Αλεξίου: «Θέλουμε όλους τους τίτλους σε όλα τα ομαδικά αθλήματα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η επιδημία του κορονοϊού άλλαξε τα δεδομένα και στον αθλητισμό και ειδικά στον ερασιτεχνικό με το μέλλον να φαντάζει αβέβαιο. Σε αυτή την δύσκολη συγκυρία η Ερασιτεχνική ΑΕΚ έχει την τύχη να στηρίζεται σε μια σοβαρή διοίκηση η οποία χωρίς πολλά λόγια αλλά με σκληρή δουλειά έχει καταφέρει να βάλει όλα τα τμήματα της σε τροχιά πρωταθλητισμού συνεχίζοντας με συνέπεια την πορεία οικονομικής εξυγίανσης. Ο πρόεδρος της «Μάνας» ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του μίλησε στην «Ώρα των Σπορ» για την επόμενη ημέρα που ακολουθεί και τόνισε πως παρά τις δυσκολίες είναι σίγουρος πως η Ερασιτεχνική θα ανταπεξέλθει στην κρίση. Παράλληλα αναφέρθηκε στην οικονομική συνέπεια του σωματείου, τα μειωμένα έσοδα που προβλέπονται, τον προγραμματισμό της νέας σεζόν ενώ έκανε και τις προτάσεις του στην Πολιτεία για την στήριξη των ερασιτεχνικών σωματείων.  Επιπλέον ξεκαθάρισε την θέση της ΑΕΚ σε ότι αφορά το μέλλον των πρωταθλημάτων, τονίζοντας πως θα πρέπει να εξαντληθεί κάθε πιθανότητα ολοκλήρωσης στους αγωνιστικούς χώρους με βασικό γνώμονα την ασφάλεια των αθλητών.

Σε αυτή την δύσκολη «μάχη» που ακολουθεί η ΑΕΚ θα χρειαστεί την στήριξη του κόσμου της. Μάλιστα στο ανανεωμένο σάιτ που θα βγει στον …αέρα τις επόμενες ημέρες θα υπάρχει ειδικός μπάνερ για ενίσχυση αλλά και για την κάρτα φίλου όπου θα γίνεται καταγραφή ποσών αλλά και δωρητών για όσους φυσικά το επιθυμούν.

 

-Πως βιώνει η Ερασιτεχνική την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την επιδημία του κορονοϊού;

Η Ερασιτεχνική βίωσε τις συνθήκες καραντίνας όπως όλοι οι Έλληνες και αντιμετωπίζει την κατάσταση με συνέπεια και σεβασμό στις οδηγίες των ειδικών, με γνώμονα την προστασία των αθλητών και των στελεχών της, αλλά και με αγωνία για την επόμενη ημέρα, για τις συνθήκες που διαμορφώνονται ως προς την αντιμετώπιση του κορονοϊού στην καθημερινότητά μας αλλά και ως προς τη συνέχιση των αθλητικών δραστηριοτήτων, των νέων μεθόδων άθλησης που θα υποδειχθούν, των οικονομικών συνεπειών στη λειτουργία του Σωματείου κλπ

 

-Η μεγάλη αγωνία πλέον είναι η επόμενη ημέρα, υπάρχουν υποχρεώσεις για την τρέχουσα σεζόν;

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ, είναι από τα πολύ λίγα ερασιτεχνικά Σωματεία στην χώρα, αν όχι το μοναδικό, που δεν έχει να αντιμετωπίσει ζητήματα οικονομικής φύσης σε σχέση με τη φετινή σεζόν. Αρκεί να σας πω ότι όλες οι υποχρεώσεις του Σωματείου για τη φετινή σεζόν, είναι είτε προεξοφλημένες μέχρις τέλους σεζόν, είτε εξοφλημένες μέχρι και την ημέρα που επιβλήθηκε η αναστολή της λειτουργίας του Σωματείου. Θα πρέπει να σας πω, λόγου χάρη, ότι η ομάδα βόλεϊ γυναικών ήδη από τον Ιανουάριο ήταν εξοφλημένη μέχρι τον Απρίλιο, ότι το χάντμπολ είναι εξοφλημένο μέχρι σήμερα και ανεξάρτητα από την απόφαση για συνέχιση ή διακοπή του πρωταθλήματος, οι προπονητές και οι παίκτες πληρώνονται κανονικά, ομοίως τα άλλα ομαδικά μας αθλήματα είναι πληρωμένα, οι πρωταθλητές του πινγκ πονγκ είναι επίσης πληρωμένοι. Το ίδιο φυσικά συμβαίνει και με προπονητές και αθλητές και άλλων ατομικών αθλημάτων. Φυσικά πληρωμένες είναι και οι υποχρεώσεις μας έναντι προμηθευτών, τα ενοίκια των γραφείων, των σπιτιών των αθλητών και των γυμναστηρίων, οι λογαριασμοί ηλεκτρικού, νερού, τηλεφώνου, τέλη, φόροι… Τα πάντα. Συνεπώς στην ΑΕΚ δεν μας απασχολεί κάτι σχετικά με τις υποχρεώσεις της φετινής σεζόν, μας απασχολεί όμως το αύριο, όπως απασχολεί όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία της χώρας.

 – Αυτή η προπληρωμή των υποχρεώσεων ήταν απόρροια συγκεκριμένης πολιτικής ή πρόβλεψης του τι έρχεται;

Με βεβαιότητα απαντώ ότι ήταν αποτέλεσμα της συνετής διαχείρισης αλλά και της ικανότητας της διοίκησής μας να προβλέψει την επικείμενη περίοδο κρίσης λόγω του κορονοϊού, από τα πρώτα κιόλας συμπτώματα της ασθένειας στην Κίνα.

Όλη η αθλητική Ελλάδα πλέον γνωρίζει για την φερεγγυότητα και την αξιοπιστία του Σωματείου μας. Τηρούμε κατά γράμμα τις υποχρεώσεις μας και έχουμε θέσει τις βάσεις για την επαγγελματική λειτουργία του σωματείου σε όλους τους τομείς. Αυτό συμβαίνει όχι γιατί ξαφνικά το Σωματείο πλούτισε, αλλά γιατί μετά από πολλή και αδιάκοπη δουλειά πολλών ετών, έχει νοικοκυρευτεί και διοικείται τεχνοκρατικά.

Αυτό που κάνουμε είναι να μην αφήνουμε χρέη από τη μία σεζόν στην επόμενη, όπως γινόταν κατά κόρον παλαιότερα, να περιορίζουμε στα απολύτως αναγκαία τα έξοδα και με το όποιο περίσσευμα, να πληρώνουμε τις παλιές οφειλές που μερικές από αυτές είναι ακόμη και εικοσαετίας.

 -Δεδομένου πως οι αγώνες από δω και πέρα θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών, αυτό σημαίνει μειωμένα έσοδα. Είναι κάτι που σας προβληματίζει;

Δεν είναι μόνο οι αγώνες χωρίς θεατές. Είναι γενικά η οικονομική κρίση και η μεγάλη οικονομική αδυναμία στην οποία έχουν περιέλθει πολλές επιχειρήσεις, που θα μπορούσαν εν δυνάμει να βοηθήσουν χορηγικά, είτε σε χρήμα, είτε σε είδος. Είναι και πολλά άλλα, όπως το άγνωστο της επόμενης μέρας στη λειτουργία των Ακαδημιών.

Το Σωματείο μας, προφανώς και βασίζεται σε πολύ μεγάλο ποσοστό στα έσοδα από την προσέλευση του κόσμου στους αγώνες του ποδοσφαίρου, στα έσοδα από το ποσοστό που παίρνει από τα διαρκείας του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ, από την Κάρτα Φίλου. Δυστυχώς τίποτα από όλα αυτά δεν υπάρχει για μεγάλο χρονικό διάστημα, ίσως και για όλη την επερχόμενη σεζόν. Η πανδημία, επίσης προκάλεσε σημαντικά ζητήματα στην οικονομία, κάτι που πλέον κάνει τις συμφωνίες με χορηγούς αμφίβολες.

Επίσης οι υγειονομικοί κανονισμοί που επιβάλλουν περιορισμούς στον τρόπο άθλησης, στον αριθμό αθλουμένων, αλλά και στους χώρους άθλησης και εκγύμνασης, προκαλούν σοβαρό προβληματισμό ως προς τον τρόπο λειτουργίας των Ακαδημιών μας, ως προς τους χώρους που θα έχουμε στη διάθεσή μας, για πόσο χρόνο και για πόσους αθλητές κλπ. Να είναι βέβαιος όμως ο κόσμος της ΑΕΚ ότι και αυτή την κρίση, θα την αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ενωμένοι όλοι μαζί και όλοι μαζί θα βγούμε νικητές και από αυτή τη μάχη, έχοντας την υγεία μας και διατηρώντας το Σωματείο μας πρότυπο λειτουργίας.

-Σας ανησυχεί πως η ανοδική πορεία των τμημάτων και η οικονομική εξυγίανση του σωματείου θα επηρεαστούν με την έλλειψη οικονομικών πόρων;

Κοιτάξτε, αν πιστεύαμε ότι πρέπει να είναι ζάμπλουτα τα σωματεία για να κάνουν αθλητισμό, θα έπρεπε να περιμένουμε να πιάσουμε το τζόκερ με πενταπλό τζακ ποτ. Τα ερασιτεχνικά σωματεία πρέπει να είναι νοικοκυρεμένα και να έχουν ανθρώπους με όρεξη, με όραμα, τεχνοκράτες και εργάτες. Αν ίσχυε η λογική των πλούσιων μελών των Διοικητικών Συμβουλίων που βάζουν συνεχώς λεφτά από την τσέπη τους, τότε ίσως να μην υπήρχαν παρά ελάχιστα αθλητικά ερασιτεχνικά σωματεία σε όλη την Ελλάδα, ίσως και καθόλου σωματεία.. Η λογική του ερασιτεχνικού αθλητισμού, δεν απαιτεί πλούτο, απαιτεί όλα τα παραπάνω που σας είπα. Μεράκι, όραμα και πολλή δουλειά και αφοσίωση σε αυτό που κάνεις.  Ανεξαρτήτως λοιπόν της οικονομικής κρίσης, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να σχεδιάζουμε τις λύσεις για την επόμενη μέρα δεδομένων των συνθηκών που θα δημιουργούνται. Είναι προφανές ότι όλη η επόμενη χρονική περίοδος, άμεση ή απώτερη, θα είναι ευμετάβλητη και συνεχώς θα επαναξιολογείται και θα επανακαθορίζεται από την Πολιτεία και συνεπώς θα μας καθορίζει και το σχεδιασμό και το μέλλον.

-Με την τύχη των πρωταθλημάτων που συμμετέχουν οι ομάδες της ΑΕΚ, τι θα γίνει; Έχετε κάποια ενημέρωση;

Επιθυμία όλων μας στην ΑΕΚ ήταν να εξαντληθούν οι όποιες πιθανότητες να τελειώσουν οι διοργανώσεις στα γήπεδα. Όμως με την προστασία της υγείας των αθλητών. Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Η υγεία είναι πάνω από τίτλους και επιτυχίες.

Φέτος η ΑΕΚ ήταν πρωταγωνίστρια σε όλα της τα τμήματα. Στο χάντμπολ είμαστε το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του νταμπλ, ειδικά όσο αφορά το πρωτάθλημα η ανωτερότητά μας έναντι του Ολυμπιακού είναι προφανής. Στο βόλεϊ γυναικών, θέλαμε μία νίκη για να κλειδωθεί και μαθηματικά η πρώτη θέση και η άνοδος, στο πόλο και οι δύο ομάδες μας ήταν φαβορί για την άνοδο στην Α1, στο φούτσαλ τελειώσαμε την κανονική περίοδο πρώτοι με 4 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο. Στο πινγκ πονγκ κατακτήσαμε το πρωτάθλημα για δεύτερη συνεχή σεζόν αήττητοι, στην ξιφασκία στοχεύαμε το νταμπλ σε άνδρες και γυναίκες, στον στίβο σχεδιάσαμε μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα για το πανελλήνιο πρωτάθλημα στις γυναίκες, στην ποδηλασία κατακτήσαμε τον τίτλο με τον Καστραντά, και γενικά σε όλα τα αθλήματα  δημιουργήσαμε ομάδες για επιτυχίες ατομικά και ομαδικά.

Φυσικά πλέον αναμένονται οι αποφάσεις των Ομοσπονδιών και των Λιγκών. Η ΑΕΚ έχει εκφράσει τις απόψεις της και αναμένει. Πάντως ειδικά σε ομαδικά, όπου εκκρεμεί τελικός κυπέλλου ή φάιναλ φορ κυπέλλου, αυτό θεωρώ ότι μπορεί να γίνει έστω και μεταγενέστερα, ακόμη και τον Σεπτέμβριο πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Άλλωστε έχει ξαναγίνει και φυσικά έτσι πρόκειται να γίνει και το Φάιναλ 8 του Τσάμπιονς Λιγκ στο μπάσκετ. Τώρα σε περιπτώσεις διακοπής πρωταθλημάτων, ειδικά στο χάντμπολ και στο φούτσαλ, νομίζω ότι η ομάδα μας θα έκλεινε τη σεζόν ως αδιαμφισβήτητη πρωταθλήτρια και έτσι πρέπει να γίνει.

 

 -Ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς στα τμήματα θα είναι επηρεασμένος από τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί;

Ετοιμάζουμε τις ομάδες μας για την επόμενη σεζόν και αναμένουμε τα μέτρα της Κυβέρνησης για τον τρόπο άθλησης σε κλειστά γήπεδα, στα γυμναστήρια, ακόμη και στους ανοικτούς χώρους στα αθλήματα που υπάρχει επαφή (όπως π.χ. το ράγκμπι). Όπως αναμένουμε και τα προγράμματα των εγκαταστάσεων των δημοτικών και δημοσίων αλλά και των σχολικών γυμναστηρίων και τους κανόνες άθλησης για τους αθλητές των Ακαδημιών.  Ο κόσμος να είναι σίγουρος ότι ό,τι περνάει από το χέρι μας, θα το κάνουμε και με το παραπάνω. Στόχος μας είναι να καταφέρουμε να διατηρήσουμε όλα τα τμήματα ζωντανά, να συνεχίσουμε να εμπνέουμε τους αθλητές και να εμπνεόμαστε από αυτούς.

 

– Στο σχεδιασμό σας για αυτή τη δύσκολη σεζόν που έρχεται, τι περιλαμβάνεται σε σχέση με αυτά που προβλέπατε να κάνετε πριν προκύψει το πρόβλημα με την πανδημία και τον κορονοϊό;

Ο σχεδιασμός μας περιλαμβάνει το κτίσιμο της αυτοκρατορίας μας στο χάντμπολ, σε όλα τα επίπεδα, ανδρών, ακαδημιών, υποδομών. Περιλαμβάνει τη δημιουργία μίας υγιούς ομάδας στο βόλεϊ γυναικών, που με τη σειρά της και αυτή θα πάρει τα σκήπτρα στην Ελλάδα, περιλαμβάνει την επαναδραστηριοποίηση στο ανδρικό βόλεϊ, με αυστηρές όμως προϋποθέσεις συμμετοχής σε περιβάλλον ομαλότητας και κάθαρσης. Περιλαμβάνει φούτσαλ για τρεμπλ, πόλο αξιόλογο και ανταγωνιστικό σε άνδρες και γυναίκες στην Α1, ράγκμπι, επιτραπέζια αντισφαίριση, στίβο, ξιφασκία, πυγμαχία, άρση βαρών, μπάσκετ με αμαξίδιο, σκάκι και γενικά περιλαμβάνει τη λειτουργία όλων των αθλημάτων που έχουμε στην ΑΕΚ σε υγιή πλαίσια.

Ο σχεδιασμός μας περιλαμβάνει την έναρξη των αθλημάτων της Γυμναστικής, του Κικ Μπόξινγκ, της Πάλης και της Χειροπάλης, του Τέννις. Παράλληλα προσπαθούμε να βρούμε χώρους για να κατασκευάσουμε τη στέγη μας για τις Ακαδημίες βόλεϊ και χάντμπολ και παρά τις οικονομικές δυσκολίες, είμαστε αποφασισμένοι να το προχωρήσουμε αυτό το έργο ζωής για τις Ακαδημίες μας.

-Τι ακριβώς εννοείτε σχετικά με τη λειτουργία του ανδρικού βόλεϊ;

Σκοπός είναι το ανδρικό βόλεϊ να αποκτήσει μία ομάδα με ταλέντο και μέλλον, χωρίς να υπόκειται σε εκβιασμούς και να συμμετάσχει σε πρωταθλήματα υγιή. Με συγκεκριμένο φορέα, χωρίς νομικές αοριστίες, χωρίς ασάφειες, χωρίς να επιβαρύνει την ζωή των άλλων αθλημάτων και την ανάπτυξη του Σωματείου. Ο σχεδιασμός μας περιλαμβάνει τη δημιουργία μίας νεανικής και ταλαντούχας ομάδας, που θα γαλουχηθεί και ανδρωθεί σε συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού με σκοπό σε λίγα χρόνια να μπορεί να πρωταγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία. Για του χρόνου προβλέπεται να δηλώσουμε συμμετοχή στην Pre League ή την Α2, ανάλογα. Παράλληλα ο σχεδιασμός περιλαμβάνει την ανάπτυξη των Ακαδημιών για την προσέλκυση και ανάδειξη ταλέντων και δημιουργία ικανών αθλητών που θα στελεχώνουν την ανδρική ομάδα της ΑΕΚ και την Εθνική Ομάδα. Αυτός είναι ο στόχος και για την πραγματοποίησή του έχει επιλεγεί ο καλύτερος δημιουργός, ο Γιώργος ο Μπακοδήμος. Αυτό στοχεύουμε και ελπίζουμε να το καταφέρουμε.

-Η κρίση του κορονοϊού επηρεάζει οικονομικά και τα ερασιτεχνικά σωματεία. Πιστεύεις πως πρέπει να υπάρξει κάποιου είδους στήριξη από την Πολιτεία;

Η Πολιτεία έκανε σαφές, μέσω των πρόσφατων δηλώσεων του Υφυπουργού Αθλητισμού, ότι ενδιαφέρεται για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Πλέον το ενδιαφέρον πρέπει να μετουσιωθεί σε πράξεις. Σε έμπρακτη και ουσιαστική υποστήριξη των ερασιτεχνικών σωματείων. Θα σας πω ένα απλό παράδειγμα. Ως ΑΕΚ χρησιμοποιούμε διάφορα γήπεδα για τις Ακαδημίες μας. Την Αίθουσα Κασιμάτης του ΟΑΚΑ για το χάντμπολ και το βόλεϊ, τα ανοικτά γήπεδα του ΟΑΚΑ και του Αγίου Κοσμά για τον στίβο, διάφορα κλειστά και ανοικτά γήπεδα για το φούτσαλ, δύο κολυμβητήρια για το πόλο και την κολύμβηση, διάφορες σχολικές εγκαταστάσεις για το βόλεϊ, το πινγκ πονγκ, την ξιφασκία, το μπάσκετ με αμαξίδιο κλπ. Για όλες αυτές τις εγκαταστάσεις, πληρώνουμε ενοίκια. Πιστεύω ότι λοιπόν ότι το Δημόσιο και οι Δήμοι για την σεζόν 2020-2021 θα πρέπει να παραχωρήσουν δωρεάν τις εγκαταστάσεις, εάν πράγματι θέλουν να στηρίξουν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Μηνιάτικα ενοίκια της τάξεως των 1.600 ή των 2.000 ή των 3.000 ευρώ για χρήσεις γηπέδων, δεν μπορούν να πληρώνονται από σωματεία που δεν μπορούν να έχουν έσοδα.

Εννοείται επίσης ότι θα πρέπει να υπάρξει μεγαλύτερη παρέμβαση της Πολιτείας στη μείωση των εξόδων ενοικίων γυμναστηρίων που νοικιάζονται από ιδιώτες. Εμείς, για παράδειγμα, προ κορονοϊού, μισθώσαμε ένα εξαιρετικό χώρο στη Νέα Φιλαδέλφεια και φτιάξαμε ένα πρότυπο Γυμναστήριο – Προπονητήριο για την Πυγμαχία και το Κικ Μπόξινγκ. Θα πρέπει η Πολιτεία να επιδοτεί τα ενοίκια με 50-60% για όσο χρόνο δεν επιτρέπεται η χρήση τους. Σκεφτείτε ότι με βάση την πρόσφατη ανακοίνωση μέτρων για τον αθλητισμό, προς το παρόν οι αθλητές των μαχητικών αθλημάτων μπορούν να κάνουν προπόνηση φυσικής κατάστασης μόνο σε ανοικτούς χώρους. Είναι αυτονόητο ότι δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε τμήματα Ακαδημιών Πυγμαχίας και Κικ Μπόξινγκ στο κτίριο, και φυσικά δεν πρόκειται να εισπράξουμε συνδρομές από τους μαθητές αθλητές της Ακαδημίας αυτής  τουλάχιστον μέχρι τον Σεπτέμβριο. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με το σύγχρονο εντευκτήριο του σκακιστικού τμήματος που δημιουργήσαμε σε χώρο που νοικιάζουμε.

Με τα ελάχιστα έσοδα που είχε το Σωματείο, κάλυπτε τα έξοδα των μετακινήσεων των ομάδων του, των αθλητών του, της διαιτησίας, των παρατηρητών κλπ. Με τον εκμηδενισμό των εσόδων, θα πρέπει οι Ομοσπονδίες, με επιδότησή τους προφανώς από την Πολιτεία, να καλύπτουν όλα τα έξοδα μετακινήσεων των ομάδων και της διαιτησίας.

Τέλος εμείς ως ΑΕΚ θα απαιτήσουμε και τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας την απόδοση του ποσοστού των εγκαταστάσεων που αναλογεί στο Σωματείο μας, με βάση τον αριθμό των αθλητών μας, τις κατηγορίες στις οποίες συμμετέχουν οι ομάδες μας. Δεν μπορεί ο στίβος της ΑΕΚ, το ράγκμπι της ΑΕΚ, η τοξοβολία της ΑΕΚ να μην κάνουν χρήση των ανοικτών γηπέδων του Δήμου. Δεν μπορεί η ΑΕΚ να ζητιανεύει χώρους και αίθουσες για την άρση βαρών και την πάλη, δεν μπορεί η ΑΕΚ να έχει μισή -μισή τη χρήση ενός σχολικού γυμναστηρίου, ενώ πρέπει να καλύψει τις ανάγκες δεκαπλάσιων ομάδων και δεκαπλάσιων παιδιών. Δεν γίνεται να πρέπει να συνεχίσει η ΑΕΚ να νοικιάζει χώρους και γυμναστήρια, ενώ τα υπόλοιπα σωματεία του Δήμου, χρησιμοποιούν τις δημοτικές εγκαταστάσεις δωρεάν. Δεν γίνεται η ΑΕΚ να είναι το μόνιμο θύμα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αυτό θα αλλάξει για κάποιους που έτσι είχαν μάθει, θέλοντας και μη. Ελπίζουμε ότι ο Δήμος της πόλης μας θα κάνει αυτό που επιτάσσει ο Νόμος και επιβάλλει την τάξη χωρίς διακρίσεις και ελπίζουμε ότι η Πολιτεία και οι Ομοσπονδίες θα εξαντλήσουν κάθε περιθώριο και να συμβάλλουν όπως αρμόζει στον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Είναι μια ευκαιρία, να αποδειχθεί εμπράκτως το ενδιαφέρον όλων.

 

-Πως αλλιώς προτίθεστε να βρείτε πόρους σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία;

Θα καλύψουμε ξανά εκ των έσω κάποιες δαπάνες και φυσικά ευελπιστούμε να ευαισθητοποιηθούν κάποιοι επώνυμοι εύρωστοι Ενωσίτες, αλλά και ο απλό φίλος της ΑΕΚ ανά τον κόσμο με το υστέρημά του. Η αγορά μίας ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ από κάθε ΑΕΚτζή θα δώσει πνοή στο Σωματείο. Ο κόσμος της ΑΕΚ με τη βοήθειά του με την Κάρτα Φίλου συνέβαλε τα μέγιστα στην αναγέννηση του Σωματείου μας, τώρα με μόλις 10 ευρώ για μία Κάρτα Φίλου, θα βοηθήσει την ομάδα μας να περάσει αλώβητα την περίοδο της πανδημίας. Η ΑΕΚ είναι ο κόσμος της. Για την ιστορία της και για τον κόσμο της μαχόμαστε. Μαζί θα ξεπεράσουμε την κρίση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X