Δημιουργία δικτύου δανεικών από Ιβιτς με άμεσα οφέλη

Τσέκαρε παίκτες στα Χέρενφεν-Άγιαξ και Φέγενορντ-Βίλεμ ο Ίβιτς!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ίλια Ίβιτς από τότε που ανέλαβε δράση, μέχρι και σήμερα δουλεύει σε κομμάτια που είχε μείνει πίσω η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια.

Ένα κομμάτι, λοιπόν, ήταν και οι δανεισμοί, που δεν είχαν… αποτελέσματα. Στόχος του Σέρβου τεχνικού διευθυντή είναι η «Ένωση» να δανείζει ποδοσφαιριστές και από αυτά τα deal να έχει κέρδος. Δηλαδή να παίρνουν χρόνο συμμετοχής οι ποδοσφαιριστές που δανείζονται, παίζουν σε υψηλό επίπεδο αγώνων, ώστε να επιστρέφουν από τον δανεισμό τους και να είναι περισσότερο «ψημένοι» να τα δώσουν όλα. Προσπαθεί να βγει ωφελούμενη η ΑΕΚ δηλαδή.

Η αλήθεια είναι πως οι δανεικοί της «Ένωσης» δεν είναι και λίγοι. Ο Μίλος Ντέλετιτς, που έκανε καλές εμφανίσεις στο δεύτερο μισό της σεζόν με τον Αστέρα Τρίπολης (5 συμμετοχές, 2 γκολ). Μάλιστα, και τα δύο γκολ που πέτυχε, ήταν σε δύο αγώνες και ουσιαστικά «ξελάσπωσε» τον Αστέρα Τρίπολης και του έδωσε τη νίκη. Ο 26χρονος Σέρβος δεν έβρισκε χώρο στην ΑΕΚ και έτσι πήγε να παίξει, αν και δύσκολα θα βρει… χώρο και το προσεχές καλοκαίρι. Δύσκολη μοιάζει η παραμονή και του Νταβίντ Σιμάο, που πήγε δανεικός στη Χάποελ Μπερ Σεβά και είχε τρεις συμμετοχές. Η ομάδα του Ισραήλ έχει οψιόν αγοράς του Πορτογάλου μέσου (500.000 ευρώ), αλλά όσο αμφίβολο είναι να ενεργοποιηθεί αυτή. Όμως, αμφίβολη είναι και η παραμονή του στην ΑΕΚ. Ενώ το συμβόλαιό του φθάνει στα 400.000 ευρώ, που είναι αρκετά μεγάλο για έναν παίκτη που δεν υπολογίζεται.

Οι Γιώργος Γιακουμάκης και Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος ήταν οι άτυχοι της σεζόν, καθώς πρόλαβαν να  κάνουν μόνο ντεμπούτο με την Γκόρνικ στην Πολωνία, διότι έπεσε η πανδημία του κορωνοϊού. Οι Πολωνοί έχουν οψιόν αγοράς, αλλά έχοντας δει ελάχιστα τους δύο παίκτες είναι αμφίβολο αν θα κάνουν χρήση της. Και στην ΑΕΚ, όμως, δύσκολα θα… χωρέσουν ενόψει της νέας σεζόν. Οι Χρήστος Γιούσης, Πάρης Μπάμπης (Πλατανιά), Γιώργος Γιαννούτσος (Αλκή) και Θανάσης Πάντος (Εθνικός) πιθανότατα θα δοθούν ξανά κάπου δανεικοί για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους, αφού δεν είναι στο επίπεδο που απαιτείται για το ρόστερ της ΑΕΚ. Ετσι, εν ολίγοις η «Ένωση» δεν βρίσκει κέρδος στους δανεισμούς που έχει κάνει.

Ο Ιλια Ιβιτς, από την πλευρά του, θέλει η ομάδα να αναπτύξει ένα δίκτυο δανεισμών σε ευρωπαϊκές ομάδες, όπου ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα μπορούν να βρουν… χώρο για να παίξουν. Έτσι, λοιπόν, Ιβιτς θέλει να αναπτύξει τέτοιο δίκτυο και ήδη έχει κάνει επαφές και με ολλανδικές, αλλά και με πολωνικές ομάδες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X