Στον ΠΑΟΚ προετοιμάζουν προπονητή τον Πάμπλο Γκαρσία!

Γκαρσία: «Θα έδινα το χέρι μου για να παίξω απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον ΠΑΟΚ έχουν βάλει… μπρος για τον επόμενο προπονητή, ο οποίος θα είναι ο Πάμπλο Γκαρσία!

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ σε συνέντευξή του στην Πολωνία μίλησε για τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ, τη συνεργασία του με τον Πάμπλο Γκαρσία και για την κατάσταση που βιώνει με την πανδημία του κορωνοϊού.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την Κ-19 του ΠΑΟΚ: «Στον ΠΑΟΚ, η Κ-19 είναι ο προθάλαμος της πρώτης ομάδας. Πολλά παιδιά έχουν πιθανότητες να βρεθούν στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ και εγώ με τον Πάμπλο τα προετοιμάζουμε για αυτό. Έχουμε κατακτήσει και το φετινό πρωτάθλημα υποδομών και σκεφτόμαστε το μέλλον. Ανυπομονούμε να σταματήσει η πανδημία του κορωνοϊού που έπληξε σκληρά το ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα μπορούν να αντέξουν».

Για την συνεργασία του με τον Πάμπλο Γκαρσία: «Υπήρξαμε και συμπαίκτες με τον Πάμπλο στον ΠΑΟΚ, γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον τέλεια. Είμαι ήρεμος, είναι εκρηκτικός, παρορμητικός και συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον. Έπαιξε στη Ρεάλ Μαδρίτης και στην εθνική ομάδα της Ουρουγουάης. Προς το παρόν αποκτά εμπειρία και στον ΠΑΟΚ θεωρείται θρύλος. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν συγκεκριμένα σχέδια για τον Πάμπλο, οπότε δεν μπορεί να αποκλειστεί ότι θα γίνει πρώτος προπονητής στο εγγύς μέλλον. Ίσως να με πάρει ως βοηθό του στην πρώτη ομάδα».

Για την πανδημία του κορωνοϊού και πόσο έχει επηρεάσει το ποδόσφαιρο: «Όλος ο κόσμος το αισθάνεται. Στην Ελλάδα υπάρχει μια συζήτηση για την επανέναρξη της σεζόν, αλλά κάποιος πρέπει να πάρει την απόφαση. Οι απώλειες είναι τεράστιες, αλλά δεν μπορούμε να εγκαταλείψουμε την προσπάθεια για να ξαναπαίξουμε. Πρέπει να προσαρμοστούμε στην νέα πραγματικότητα».

Για το αν νιώθει περισσότερο Πολωνός ή Έλληνας: «Χάρη στην μεταγραφή του Κάρολ Σφιντέρσκι από την Γιαγκελόνια στον ΠΑΟΚ, ορισμένοι Έλληνες θυμήθηκαν ότι είμαι Πολωνός! Είμαι πολύ κοντά στην Ελλάδα, είχα μια όμορφη περιπέτεια ως παίκτης εδώ, με εμφανίσεις σε ευρωπαϊκά κύπελλα και χάρη στις εμφανίσεις μου εδώ, έπαιξα και στην εθνική ομάδα. Τώρα συνεχίζω εδώ ως προπονητής, αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω τις ρίζες μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X