Ξεκάθαρος ο μάνατζερ του Πέρεθ για ΑΕΚ: «Μακάρι γιατί είναι τεράστιο κλαμπ, αλλά έχω καιρό να μιλήσω μαζί της»

Ξεκάθαρος ο μάνατζερ του Πέρεθ για ΑΕΚ: «Μακάρι γιατί είναι τεράστιο κλαμπ, αλλά έχω καιρό να μιλήσω μαζί της»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο μάνατζερ του Λουίς Πέρεθ, Ροντρίγκο Λοβέλε, μίλησε για το σενάριο… μεταγραφής του Ισπανού δεξιού μπακ της Τενερίφης στην ΑΕΚ.

Στην ΑΕΚ σκέφτονται την επόμενη ημέρα. Και λογικό είναι να έχει ξεκινήσει η προεργασία ενόψει καλοκαιριού. Ένα όνομα, λοιπόν, που επέστρεψε από τα… παλιά και συγκεκριμένα από τον Γενάρη του 2019 είναι ο Λουίς Πέρεθ.

Ο ατζέντης του Ισπανού, μίλησε στην «ΩΡΑ των Σπορ» και ξεκαθάρισε – αρχικά – με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ότι δεν έχει υπάρξει επαφή με την ΑΕΚ εδώ και πολλούς μήνες. «Με την ΑΕΚ ήμασταν σε διαπραγματεύσεις τον Γενάρη του 2019 και ήθελε να αγοράσει τον Πέρεθ. Αλλά ένα παιχνίδι με την Σπόρτινγκ Χιχόν, τα… διέλυσε όλα και οι διαπραγματεύσεις σταμάτησαν, καθώς ο Πέρεθ τραυματίστηκε. Ως εκ τούτου, τους τελευταίους μήνες, δεν έχω μιλήσει ξανά με την ΑΕΚ», τόνισε στην αρχή.

Όμως, ο Ισπανός ατζέντης εξήγησε ότι εφόσον υπήρχε κάποια πρόταση από την ΑΕΚ θα εξεταζόταν, διότι η «Ένωση» είναι μεγάλο κλαμπ, με αποτέλεσμα να είναι ενα… βήμα εξέλιξης για τον Πέρεθ. «Με την ΑΕΚ, όπως είπα, έχω καιρό να μιλήσω και προς το παρόν δεν έχει υπάρξει κάποια πρόταση. Όμως, όλοι θέλουν να βελτιώνονται. Και η ΑΕΚ είναι ένα μεγάλο κλαμπ και συνεπώς είναι ένας σύλλογος, στον οποίο ο Πέρεθ θα μπορούσε να κάνει το επόμενο βήμα», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, προσπέρασε διπλωματικά τις δηλώσεις του προέδρου της Τενερίφης, ο οποίος είπε πως ο Πέρεθ έχει υψηλή πρόταση από ομάδα της Λα Λίγκα, τονίζοντας ότι «ο βασικός μας στόχος, είναι να παίξει ο Πέρεθ στην Λα Λίγκα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X