ePremierLeague Invitational: Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ «βούρκωσε» για το χαμένο πρωτάθλημα (VIDEO)

ePremierLeague Invitational: Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ «βούρκωσε» για το χαμένο πρωτάθλημα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο νεαρός οπισθοφύλακας της Λίβερπουλ, γνώρισε την ήττα στον τελικό από τον Ντίογκο Ζότα στον τελικό της συγκεκριμένης διοργάνωσης FIFA.

Η Γουλβς και ο Ντιόγκο Ζότα, ο οποίος «πλήγωσε» την Λίβερπουλ του Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ στη διαδικασία του «χρυσού γκολ» μετά από ισοπαλία (1-1) στο 90λεπτο κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Ο Αρνολντ ήταν απόλυτα εξαγριωμένος για το αποτέλεσμα αλλά και για το γεγονός πως δεν κατάφερε νικήσει και να πάρει αυτός το πρωτάθλημα.

“Νόμιζα ότι έκανα αρκετά καλό παιχνίδι για να είμαι δίκαιος, αλλά μάλλον ο Ζότα άξιζε να κερδίσει το τελευταίο παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος που φτάνω στον τελικό, αλλά προφανώς λυπάμαι που δεν το κέρδισα».

Το χρηματικό έπαθλο το οποίο κέρδισε ο Ζότα θα δοθεί στο κίνημα #PlayersTogether για την οποία οι αστέρες της Premier League έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για να βοηθήσουν το προσωπικό του NHS κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X