VIDEO ντοκουμέντο από την Κυψέλη: Τσακωνόταν με την μητέρα του, γείτονας έβγαλε όπλο και ήρθαν ΔΙΑΣ

VIDEO ντοκουμέντο από την Κυψέλη: Τσακωνόταν με την μητέρα του, γείτονας έβγαλε όπλο και ήρθαν ΔΙΑΣ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα video ντοκουμέντο από ένα σοβαρό περιστατικό που έγινε στην Κυψέλη, έφερε στην δημοσιότητα το  LawandOrder.

Όλα ξεκίνησαν όταν στην οδό Κορθίου, στην Κυψέλη, ένας νεαρός άρχισε να σπρώχνει μια γυναίκα, η οποία όπως αποδείχτηκε είναι μητέρα του, ενώ δείχνοντας το χέρι του φωνάζει ότι «μου “πάτησε” ένεση (σ.σ. προφανώς με ναρκωτικά) όταν κοιμόμουν».

Σε λίγο δευτερόλεπτα, όπως φαίνεται και στο βίντεο, εμφανίζεται ένας άλλος άνδρας με άσπρο μπλουζάκι, ο οποίος σημαδεύοντας με όπλο τον νεαρό, τον σπρώχνει φωνάζοντάς του ότι θα του ρίξει αν δεν φύγει, ενώ στη συνέχεια με την λαβή του όπλου τον χτυπά στο κεφάλι, ενώ η γυναίκα προσπαθεί να ηρεμήσει τον οπλοφόρο, ο οποίος συνεχίζει να φωνάζει: «Θα σου ρίξω, φύγε πίσω… Φύγε από δω, φύγε με το καλό αδερφέ…».

Ο άνδρας με το όπλο στη συνέχεια απομακρύνεται και αμέσως φτάνουν οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, οι οποίοι επεμβαίνουν ταχύταταπαίρνοντας όλα τα μέτρα που απαιτούνται σε αντίστοιχες δύσκολες καταστάσεις, αφού ακούγεται από περίοικους να φωνάζουν «έχει όπλο».

Αφού διαπιστώνουν ότι ο δράστης έχει διαφύγει, συλλέγουν πληροφορίες και ενημερώνουν το «κέντρο» για τα χαρακτηριστικά του, ενώ κάνουν έλεγχο και σε οδηγό διερχόμενου οχήματος.

Οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ αξιοποιώντας τις μαρτυρίες έφτασαν πολύ γρήγορα στο σπίτι του δράστη, όπου βρήκαν το όπλο, καθώς και ακόμα δύο όπλα.

Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Α.Τ. Πατησίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X