Η Ανόρθωση δεν θέλει να διακοπεί το πρωτάθλημα-Έξαλλος ο Κετσπάγια

Η Ανόρθωση δεν θέλει να διακοπεί το πρωτάθλημα-Έξαλλος ο Κετσπάγια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εξω φρενών είναι στην Ανόρθωση του Τιμούρ Κετσπάγια για το ενδεχόμενο διακοπής του πρωταθλήματος στην Κύπρο και την ανάδειξη της Ομόνοιας ως πρωταθλήτρια και όχι της «Ανο».

Οι δυο ομάδες ισοβαθμούν και η τάση είναι να πάρει η Ομόνοια την πρώτη θέση και την έξοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ επειδή έχει καλύτερα τα μεταξύ τους αποτελέσματα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Χωρίς VAR» ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ευγένιος Χαμπουλλάς, αναφέρθηκε και στο τι πρέπει να γίνει σε περίπτωση διακοπής του πρωταθλήματος:

“Αν διακοπεί το πρωτάθλημα δεν πρέπει να αυξηθούν οι ομάδες. Το πολύ να μην υπάρξει υποβιβασμός. Eμείς εκφράσαμε τη θέση μας, αλλά ακούσαμε και κάποιους που ζήτησαν 16 ομάδες για να ανέβουν κι αυτές που διεκδικούσαν άνοδο. Φαντάζομαι το ακούσατε και αυτό. Πού το ακούσατε αλλού αυτό στην Ευρώπη; Να τις κάνουμε 56 αν θέλουν κάποιοι. Να μην ισχύσει υποβιβασμός ούτε άνοδος. Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη η βαθμολογία την ώρα της διακοπής. Είναι εκεί και υπάρχει το θέμα της ισοβαθμίας της Ομόνοιας και της Ανόρθωσης. Θα πρέπει να ρυθμιστεί με βάση το καταστατικό. Η θέση ότι η Ομόνοια λόγω των παιχνιδιών με εμάς πάει Τσάμπιονς Λιγκ είναι λάθος.

Δεν θα ήθελα να επικεντρωθώ σε αυτό το θέμα. Σε περίπτωση που κάποιοι καταφέρουν να το διακόψουν, το θέμα αυτό δεν θα κλείσει όπως κάποιοι το φαντάζονται. Ανόρθωση και Ομόνοια έχουν ακριβώς τα ίδια δικαιώματα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Να βρεθεί μια λύση και με βάση τις οδηγίες της ΟΥΕΦΑ. Έχουμε την καλύτερη επίθεση, περισσότερες νίκες και καλύτερη διαφορά τερμάτων. Μετά τη λήξη του πρωταθλήματος μετράνε τα μεταξύ μας ματς. Λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα, θα έπρεπε να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια για να κατάληξει η σεζόν εντός αγωνιστικού χώρου.

Ουσιαστικά η κυβέρνηση μετά τη σημερινή συνάντηση έχει βάλει την μπάλα στη σέντρα και καλεί την ΚΟΠ και τα μέλη της να βρουν τους τρόπους για να ξεκινήσουμε απ’ εκεί που μείναμε. Δεν αντιλαμβάνομαι κάποιες αντίθετες απόψεις που επιμένουν να θέλουν να διακόψουν τα πρωταθλήματα. Με γνώμονα το fair play πρέπει να τελειώσουμε το πρωτάθλημα στους αγωνιστικούς χώρους. Οι αντίθετες απόψεις πρέπει να τεκμηριώνονται».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X