Ρούντιγκερ: «Δώστε τον τίτλο στη Λίβερπουλ»

Ρούντιγκερ: «Δώστε τον τίτλο στη Λίβερπουλ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ δεν μπορεί να χωρέσει στη συνείδησή του ότι θα γίνονται αγώνες εν μέσω πανδημίας και προτιμά ανοιχτά το τέλος της σεζόν και την στέψη της «ηθικής» πρωταθλήτριας Λίβερπουλ.

Όπως δήλωσε στο «ZDF», οι Reds είναι έτσι κι αλλιώς οι ηθικοί πρωταθλητές της φετινής Premier League και θα ήταν κρίμα να χάσουν την κούπα που θα κέρδιζαν έτσι κι αλλιώς αν επανάρχιζαν οι αγώνες.

«Ειλικρινά, όσο αφορά εμένα μπορούν να δώσουν τον τίτλο στη Λίβερπουλ. Στο τέλος της ημέρας το αξίζουν, είχαν μια εξαιρετική σεζόν και είναι μπροστά στη βαθμολογία με… δεν ξέρω κι εγώ πόσους βαθμούς. Το θέμα είναι ότι θα τον κατακτούσαν έτσι κι αλλιώς, για αυτό πιστεύω ηθικά τους ανήκει. Φυσικά, ελπίζω ότι η σεζόν θα σταματήσει, θα είναι ευχή όλων. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε παρά τον κίνδυνο την ώρα που άνθρωποι πεθαίνουν από τον ιό κάπου στον κόσμο, δεν ξέρω αν θα τα είχα καλά με τη συνείδησή μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X