Κορωνοϊός – Κίνα: Σ’ αυτό το μυστικό θέρετρο κρύφτηκαν κορυφαίοι αξιωματούχοι του Σι Τζινπίνγκ για να γλιτώσουν από την πανδημία (ΦΩΤΟ)

Κορωνοϊός – Κίνα: Σ’ αυτό το μυστικό θέρετρο κρύφτηκαν κορυφαίοι αξιωματούχοι του Σι Τζινπίνγκ για να γλιτώσουν από την πανδημία (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μυστικό θέρετρο κοντά στο Πεκίνο φέρονται να κατέφυγαν κορυφαία στελέχη του κυβερνώντος ΚΚ της Κίνας για να γλιτώσουν από τον φονικό κορωνοϊό, την ώρα που φονική πανδημία σάρωνε τη χώρα.

Όπως υποστηρίζει η εφημερίδα του Χονγκ Κονγκ, Ming Pao, κάποιοι από τους ανώτερους αξιωματούχους του Κομμουνιστικού Κόμματος «αποσύρθηκαν» σε βίλες του Jade Spring Hall – ένα καλά φρουρούμενο κρησφύγετο στο βορειοδυτικό Πεκίνο, για την ακρίβεια ένα συγκρότημα επαύλεων της Κεντρικής Στρατιωτικής Επιτροπής απροσπέλαστο στο ευρύ κοινό. Αρκετά ηγετικά στελέχη του ΚΚ της Κίνας, περιλαμβανομένου και του Προέδρου της χώρας, Σι Τζινπίνγκ, φέρονται να έχουν βίλες στην περιοχή αυτή.

Η ευρείας κυκλοφορίας εφημερίδα του Χονγκ Κονγκ υποστηρίζει ότι υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης εγκατέλειψαν το κεντρικό αρχηγείο του Zhongnanhai – κινεζικό αντίστοιχο του Λευκού Οίκου – και κατέφυγαν στο μυστικό θέρετρο κατά την κορύφωση της πανδημίας, που έχει προκαλέσει μέχρι στιγμής τον θάνατο 4.633 ανθρώπων στην Κίνα, σύμφωνα τουλάχιστον με τα στοιχεία που δίνουν οι Αρχές στη δημοσιότητα.

Αρχηγείο της κομμουνιστικής κυβέρνησης της Κίνας το Zhongnanhai, αποτελεί και την επίσημη κατοικία των ανώτερων μελών του κόμματος και των οικογενειών τους και μαζί με το Jade Spring Hill θεωρούνται οι δύο κορυφαίες απαγορευμένες περιοχές του Πεκίνου.

Τα κρατικά ΜΜΕ της Κίνας δεν επιβεβαίωσαν, βέβαια, τις αποκαλύψεις αυτές, ενώ αρνήθηκαν να τις σχολιάσουν αξιωματούχοι της κυβέρνησης. Να θυμίσουμε, πάντως, ότι είχε σχολιαστεί δυσμενώς η απουσία στην κορύφωση της πανδημίας του κορωνοϊού του Κινέζου προέδρου Σι Τζινπίνγκ, που εμφανίστηκε στις 10 Φεβρουαρίου με μάσκα σε συνοικία του Πεκίνου και επισκέφθηκε έναν μήνα αργότερα την Ουχάν , όπου είχε πρωτοεμφανιστεί ο νέος κορωνοϊός στα τέλη του περασμένου χρόνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X