ΕΠΟ: Μείον 3 βαθμοί για όποια ομάδα δεν πάρει άδεια

ΕΠΟ: Μείον 3 βαθμοί για όποια ομάδα δεν πάρει άδεια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Super League ήθελε πλήρη κατάργηση του -6 αλλά η ΕΠΟ αποφάσισε -3 για τις ομάδες που δεν θα πάρουν άδεια.

Με αφαίρεση τριών βαθμών θα τιμωρηθούν σύμφωνα με το sdna, οι ομάδες της Λίγκας που δεν θα πάρουν άδεια από τα όργανα αδειοδότησης της ΕΠΟ, όπως αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας που συνεδρίασε το απόγευμα της Τετάρτης 29/4. Η εισήγηση της διοργανώτριας ήταν για πλήρη κατάργηση του -6, της ποινής δηλαδή που υπήρχε. Το αίτημα τελικά όπως αποκάλυψε το SDNA, έγινε εν μέρει δεκτό και αποφασίστηκε η ποινή να είναι αφαίρεση τριών βαθμών με ψήφους 12-5.

Άρα για την εγχώρια αδειοδότηση ισχύει για οποία ομάδα δεν πάρει άδεια: 1. Αφαίρεση 3 βαθμών, 2. Περιορισμός μεταγραφών όπως ίσχυε. Υπενθυμίζεται ότι οι ομάδες έχουν πάρει προθεσμία μέχρι τις 31/5 για να διακανονίσουν τα θέματα του φακέλου τους.

Οι «5» ήταν οι εκπρόσωποι της Λίγκας στην Ομοσπονδία, δηλαδή, οι κ. Λυσάνδρου, Γκαγκάτσης, Αγρταφιώτης, Ασλανίδης και το μέλος της ΕΠΟ, Σ. Ψαρρόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X