«Ζημιά» για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Εχασε... δυνατό συμπαίκτη κι ένα σημαντικό ποσό

«Ζημιά» για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Εχασε... δυνατό συμπαίκτη κι ένα σημαντικό ποσό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Aντρέι Βατούτιν προανήγγειλε την ολοκλήρωση της χορηγικής συνεργασίας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την αεροπορική εταιρεία Aeroflot, γεγονός που σημαίνει… ζημιά για τους Ρώσους.
Οι οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού θα είναι πολύ μεγάλες και στους συλλόγους με αρκετούς παράγοντες να έχουν προειδοποιήσει για όσα έρχονται με μειωμένα μπάτζετ και γενικά δυσκολίες στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπως δήλωσε ο Αντρέι Βατούτιν στην tass.ru, δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία της με την αεροπορική εταιρεία Aeroflot που της έδινε τη δυνατότητα να πετά με δικό της αεροσκάφος για όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια.

Πέραν αυτού του προβλήματος, υπάρχει και οικονομική ζημιά δεδομένου πως η συγκεκριμένη συμφωνία απέφερε περί τα 4 εκατομμύρια ετησίως στην «αρκούδα».

O Bατούτιν ανέφερε σχετικά: «Είχαμε μία απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία, πετούσαμε με τρομερή άνεση. Δεδομένου ότι κάναμε ταξίδια δύο και τρεις φορές μέσα σε μια βδομάδα, η ταχύτητα αντίδρασης από την πλευρά της Aeroflot ήταν πολύ σημαντική για εμάς. Το να πετούν οι ομάδες της Euroleague με τσάρτερ για καιρό θεωρούνταν πολυτέλεια, πλέον όμως δεν είναι. Αποτελεί κάτι αναγκαίο. Τώρα όμως, όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση παγκοσμίως, καταλαβαίνει κανείς ότι είναι σχεδόν αδύνατο να στηριχθείς σε αυτή τη χορηγία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X