«Πόλεμος» ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού: Ο Ολυμπιακός για πολυιδιοκτησίες, ο ΠΑΟΚ για στημένα και Τζήλο!

Tα δύο χοντρά λάθη του Τζήλου έδωσαν τη νίκη στον ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν πέφτουν οι τόνοι στην τηλεδιάσκεψη της Superleague.

Όταν η κουβέντα πήγε στο θέμα της κεντρικής διαχείρισης κι αφού ο Γιάννης Αλαφούζος τάχθηκε υπέρ, ενώ αρνητικός δεν ήταν ούτε ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης απάντησε: «Ο πρώτος που αποχώρησε από την κεντρική διαχείριση ήταν ο ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός είναι υπέρ της κεντρικής διαχείρισης. Όμως δεν θα ανεχτούμε την πολυϊδιοκτησία της Ξάνθης, ούτε τον Βόλο που θα είναι η επόμενη  ομάδα που θα απασχολήσει την ΕΕΑ. Μόνο με καθαρό τοπίο θα πάμε σε κεντρική διαχείριση».

Τα λόγια του Μαρινάκη δεν έμειναν αναπάντητα ούτε αυτή τη φορά από τον Μάκη Γκαγκάτση, που είπε: «Να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Και οι δικαστικές υποθέσεις για τα στημένα ματς. Όπως και η υπόθεση Τζηλου για το αν εμπλέκεται κάποια ομάδα. Ο ΠΑΟΚ αποχώρησε επειδή το 2015 αντιμετωπίστηκε με εμπορικούς όρους του 2007. Ο κ Σαββίδης έχει αποδείξει πως όταν πρόκειται για συμφέρον του ποδοσφαίρου και των ασθενέστερων ομάδων, βάζει σε 2ο ρόλο τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X