Θρίλερ με τον νεκρό στην Κάντζα: Το «απόκοσμο» θέαμα και η σκηνή «σταύρωσης»

Μυστήριο με τον νεκρό στην Κάντζα: Σκηνικό τελετουργίας θύμιζε το διαμέρισμα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει τις συνθήκες του θανάτου του 45χρονου που βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στην Κάντζα το βράδυ της Δευτέρας.

Ένα «απόκοσμο» θέαμα φέρεται να αντίκρισαν οι αστυνομικοί κατά της είσοδό τους στο διαμέρισμα του 45χρονου καθώς, σύμφωνα με το Star, η εικόνα του παρέπεμπε στα Θεία Πάθη και θύμισε σκηνή «σταύρωσης» χωρίς να υπάρχει σταυρός. Το θύμα, όπως έγραφε από χθες το Reader.gr,  έφερε τραύματα – πληγές στα άνω και κάτω άκρα και ένα τραύμα στο κεφάλι που εκτιμάται ότι ήταν το μοιραίο. Οι πληγές μάλιστα προέρχονται από αιχμηρό αντικείμενο, ενώ η όλη ατμόσφαιρα στην οικεία παρέπεμπε σε κάποιου είδους τελετουργικό.

Ο 45χρονος ζούσε απομονωμένος, σχεδόν ασκητικά, μετά το διαζύγιο με την πρώην σύζυγό του. Στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ έχει μπει το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του 45χρονου αλλά και οι χειρόγραφες σημειώσεις που βρέθηκαν δίπλα του και στα οποία υπάρχουν ακατάληπτες φράσεις για προσωπικές στιγμές, συναισθήματα ενώ υπάρχουν και θρησκευτικές αναφορές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X