Ξεσπάθωσε ο Βούρος κατά Βασιλόπουλου: «Κουράσατε!»

Ανοιχτή εκδήλωση Γιάννη Βούρου στη Νέα Φιλαδέλφεια (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Γιάννης Βούρος έστειλε το… μήνυμά του κατά του Άρη Βασιλόπουλου.

Ο Δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας με ανοικτή του επιστολή τα βάζει ευθέως με την παράταξη του Άρη Βασιλόπουλου, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «κούρασε» και συνεχίζει με «ένταση, υψηλούς τόνους και πυροτεχνήματα».

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επιστολή:

Φίλες και φίλοι,

συμπολίτισσες και συμπολίτες,

είναι δεδομένο πως ζούμε σε μια εποχή που οι θεσμοί στην χώρα μας, μετά από μία δεκαετή οικονομική και σήμερα υγειονομική κρίση λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, δοκιμάζονται. Η κοινωνία καχύποπτη πια κρίνει αυστηρά όλες της βαθμίδες της πολιτικής, ακόμα και όταν πρόκειται για τον Α’ βαθμό της Αυτοδιοίκησης, το θεσμό εκείνο δηλαδή που είναι πιο κοντά από οποιονδήποτε άλλο στον πολίτη, τον δημότη, τον γείτονα.

Αυτό το περιβάλλον προσπαθούν να εκμεταλλευτούν ορισμένοι επαγγελματίες διαμαρτυρόμενοι, που είτε απέτυχαν, είτε τους έχετε γυρίσει την πλάτη εδώ και πολλά χρόνια, για να αναφωνήσουν… “… μία από τα ίδια και η νέα δημοτική αρχή…”.

Πλανώνται!

Δυστυχώς για αυτούς τα πεπραγμένα άλλα αποτυπώνουν. Ο καθένας από εμάς κρίνεται για τις πράξεις του, την δράση του, τις αποφάσεις του. Από λόγια παχιά και βαρύγδουπα, παραφιλολογίες και κιτρινισμούς η κοινωνία μας έχει χορτάσει.

Όσες αράδες κι αν γράψουν, όσες “ειδήσεις” και αν εφεύρουν καθημερινά στο χώρο του διαδικτύου νομίζοντας πως έχουν κοινό (τους εαυτούς τους και μερικούς ακόμα), είμαι πεπεισμένος πως δεν μπορούν να σας παραπλανήσουν.

Πρώτον γιατί τους γνωρίζετε εδώ και χρόνια, δεύτερον γιατί ειδικά στους Δήμους κρινόμαστε καθημερινά. Τόσο για το έργο μας, όσο και για την συμπεριφορά μας.

Η Δημοτική μας Αρχή βρίσκεται στο τιμόνι της πόλης περίπου οκτώ μήνες. Οκτώ μήνες στους οποίους τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου γνωρίζουμε πολύ καλά πως έχετε προσδοκίες.

Προσδοκίες και προσμονή για κάτι καλύτερο. Σε αυτές τις προσδοκίες προσπαθούμε νύχτα μέρα να ανταποκριθούμε, δουλεύοντας, σχεδιάζοντας, προγραμματίζοντας.

Στην καθαριότητα, στην κοινωνική πολιτική, στον τομέα των τεχνικών έργων, στον πολιτισμό σε κάθε κομμάτι της καθημερινότητάς μας.

Ο δρόμος μας δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα αλλά δίνουμε όλο μας τον εαυτό ώστε η κάθε επόμενη ημέρα να είναι καλύτερη από την προηγούμενη.

Ποιο είναι όμως το “πολιτικό τοπίο” που έχουμε απέναντί μας;

Θα σταθώ στην παρούσα φάση κυρίως στον κ. Βασιλόπουλο.

Ο κ. Βασιλόπουλος και η παράταξή του συνεχίζουν να πορεύονται στον ίδιο δρόμο που ακολούθησαν και ως δημοτική αρχή. Ένταση, υψηλοί τόνοι, «πυροτεχνήματα», από την πρώτη κιόλας ημέρα που αναλάβαμε.

Δεν υπάρχει συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου που δεν θα ακολουθήσει καταγγελτική ανακοίνωση της παράταξης του κ. Βασιλόπουλου (άνευ λόγου αναχώματα, όπως συνέβη π.χ. με τον δημοτικό προϋπολογισμό και την 1η υποχρεωτική αναμόρφωσή του, το τεχνικό πρόγραμμα κλπ).

Πιθανόν έτσι να εκτιμούν πως μένουν στο αφρό της επικαιρότητας, έχοντας ως μοναδικό σκοπό την καθυστέρηση έγκρισης βασικών “εργαλείων” για την λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου μας.

Όμως “κουράζουν”. Πόσω μάλλον τώρα εν μέσω πανδημίας. Ίσως όχι τους φανατικούς τους υποστηρικτές, αλλά το μεγαλύτερο κομμάτι της τοπικής μας κοινωνίας που τους γύρισε την πλάτη.

Κούρασαν την κοινωνία πέντε χρόνια, συνεχίζουν να κουράζουν και τώρα. Χωρίς ίχνος αυτοκριτικής για τις αιτίες της ήττας τους.

Δυστυχώς για αυτούς, οι συμπολίτες μας κοιτάζουν μπροστά, χωρίς να ενδιαφέρονται για «κοκορομαχίες» και μικροπολιτική, αναμένοντας από εμάς την βελτίωση της ποιότητας ζωής στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα.

Εκεί και μόνο εκεί, οφείλουμε να εστιάσουμε.

Με εκτίμηση,

Γιάννης Βούρος

Δήμαρχος

Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X