Κορωνοϊός-Χαρδαλιάς: «Μέχρι την Κυριακή μένουμε σπίτι,η επόμενη μέρα θα είναι πιο δύσκολη»

Χαρδαλιάς: «Δεν λήγουν τα μέτρα 28 Απριλίου -Σταδιακή η άρση»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ότι η επόμενη μέρα θα είναι δύσκολη υπογράμμισε ο Νίκος Χαρδαλιάς και τόνισε ότι μέχρι και την Κυριακή 3 Μαΐου «μένουμε όλοι σπίτια μας».

«Πρέπει να παραμείνουμε υπεύθυνοι αλλά κυρίως ρεαλιστές. Ο ιός παραμονεύει και παραμένει παντού γύρω μας» σημείωσε αρχικά ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

«Αλλάζει ο στόχος μας αλλά όχι η επαγρύπνησή μας. Το μεγάλο μας στοίχημα είναι και παραμένει ένα μέχρι τις 4 Μαΐου, #μένουμε σπίτι» τόνισε.

«Η επόμενη φάση, της σταδιακής άρσης των μέτρων είναι πιο δύσκολη από την προηγούμενη. Από το #μένουμε_σπίτι περνάμε στη σταδιακή κανονικότητα. Οι πολίτες κινούμαστε όπου επιτρέπεται αλλά με τους περιορισμούς που επιβάλλονται, το ίδιο και οι επιχειρήσεις, ανοίγουν αλλά με κανόνες λειτουργίας.

«Είμαστε στην αρχή ενός νέου ταξιδιού σε αχαρτογράφητα νερά. Είμαστε σε μια κρίσιμη καμπή. Όσοι πιο πιστά τηρήσουμε τους κανόνες, τόσο πιο σύντομα θα προχωρήσουμε στα επόμενα βήμα. Αν δεν το κάνουμε θα επιστρέφουμε σε περιορισμούς.

Μέχρι την Κυριακή μένουμε όλοι σπίτια μας, από Δευτέρα κινούμαστε προσεκτικά» κατέληξε ο κ. Χαρδαλιάς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X