Τσέφεριν: «Η πανδημία δεν θα βάλει τέλος στον αθλητισμό – 4,3 εκατ. ευρώ σε κάθε ομοσπονδία»

Τσέφεριν: "Περιμένουμε το VAR στο Champions League το 2019-2020"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πεπεισμένος πως η πανδημίας δεν θα βάλει τέλος στον αθλητισμό, εμφανίστηκε ο Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Μιλώντας σε συνέδριο της ομοσπονδίας της Σλοβενίας, ο πρόεδρος της UEFA ανέφερε επίσης πως ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή αλλά θα επιστρέψει στα γήπεδα, ενώ μίλησε και για την οικονομική ενίσχυση προς κάθε ομοσπονδία.

«Ο κορωνοϊός είναι κάτι το απαίσιο, αλλά δεν είναι η Αποκάλυψη. Θα καταφέρουμε να βγούμε από την κρίση. Για να ξεπεραστεί αυτή η κρίση το ποδόσφαιρο είναι απαραίτητο, επειδή διασκεδάζει και κάνει χαρούμενους τους ανθρώπους. Σε καμία περίπτωση αυτή η πανδημία δεν θα βάλει τέλος στον αθλητισμό. Θα πάρει κάποιον χρόνο, αλλά οι οπαδοί θα επιστρέψουν και θα γεμίσουν ξανά τα γήπεδα με πάθος και συναισθήματα. Ο αθλητισμός βρίσκεται απέναντι σε μαι τεράστια πρόκληση λόγω του κορωνοϊού. Η UEFA θέλει να βοηθήσει τις ομοσπονδίες να ανταποκριθούν στην κατάσταση. Για αυτό και έχουμε αποφασίσει να δώσουμε 4,3 εκατ. ευρώ σε κάθε ομοσπονδία για το υπόλοιπο της σεζόν αλλά και για την ερχόμενη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X