Super League: Η UEFA έχει δώσει προθεσμία μέχρι τις 25 Μαΐου για το πλάνο επανέναρξης

«Φωνάζει» για ενίσχυση η ΑΕΚ, άφησε δύο βαθμούς στη Λαμία - "Εκλεψε" πέναλτι μαρς ο Σκουλάς!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει προκαλέσει αναστάτωση σε όλα τα επίπεδα, όπως φυσικά και στο ποδόσφαιρο.

Όλα τα πρωταθλήματα έχουν σταματήσει και τώρα… όλες οι χώρες «τρέχουν» για να ολοκληρώσουν τη σεζόν ή τουλάχιστον να παρουσιάσουν ένα σχέδιο ολοκλήρωσης.

Η UEFA από την πρώτη στιγμή έχει ξεκαθαρίσει πως θα πρέπει -όσο είναι δυνατόν- να τελειώσουν κανονικά τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και σιγά σιγά κάθε λίγκα παρουσιάζει τα πλάνα της για το επόμενο διάστημα.

Όλες οι Ομοσπονδίες και οι λίγκες, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα έχουν προθεσμία μέχρι τις 25 Μαΐου να παρουσιάσουν στην UEFA το σχέδιο επανέναρξης.

Θυμίζουμε ότι αύριο (Τετάρτη) στις 11.00 θα διεξαχθεί η κρίσιμη τηλεδιάσκεψη της Super League με στόχο φυσικά την ολοκλήρωση της σεζόν, ενώ παράλληλα, όλοι περιμένουν το σημερινό διάγγελμα του Μητσοτάκη για να μάθουν και επίσημα οι ομάδες πότε θα μπορέσουν να ξεκινήσουν οι εξωτερικές προπονήσεις και σιγά σιγά να επανέλθει η κανονικότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X