Το πήραν απόφαση για ΑΕΚ και Τάνκοβιτς στη Σουηδία

Το πήραν απόφαση για ΑΕΚ και Τάνκοβιτς στη Σουηδία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι αναφορές για το μέλλον του Μουαμέρ Τάνκοβιτς συνεχίζονται στη Σουηδία και φυσικά μέσα σε αυτά αναφέρεται και η ΑΕΚ.

Ο Σουηδός εξτρέμ που προέρχεται από σούπερ σεζόν με την Χάμαρμπι, βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ίλια Ίβιτς για τα άκρα της επίθεσης της Ένωσης, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται τον προσεχή Ιούνιο. Πρόσφατα, ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας του, Γέσπερ Γιάνσον, τόνισε πως τη δεδομένη στιγμή τα πάντα βρίσκονται στον… αέρα, αλλά εκτίμησε πως ο παίκτης δεν κλείνει καμία πόρτα όσον αφορά στο επόμενο βήμα της καριέρας του.

Ενώ, και ο ίδιο ο ποδοσφαιριστής φάνηκε «ψημένος» να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα κυρίως λόγω του μεγάλου πρότζεκτ που χτίζει με την «Αγιά Σοφιά» στο κέντρο της.

Μάλιστα, στην Σουηδία συζητούν ήδη για τον διάδοχο του διεθνή εξτρέμ. Σε φόρουμ οπαδών της Χάμαρμπι αναφέρεται ότι έχει κλείσει ήδη στην Ενωση, ενώ ξεκινά κουβέντα ανάμεσα στους φίλους της ομάδας για το ποιος μπορεί να μπει στα παπούτσια του. Αυτό αποτελεί ακόμα ένα δείγμα του γεγονότος ότι ο Τάνκοβιτς βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την ομάδα του και η προοπτική της ΑΕΚ για εκείνον παραμένει «ζωντανή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X