Η θέση της ΑΕΚ για τον Λουίς Πέρεθ

Η θέση της ΑΕΚ για τον Λουίς Πέρεθ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ επιχειρεί να «χαμηλώσει» το θέμα του Λούις Πέρεθ που δεδομένα την ενδιαφέρει και τον έχει στη λίστα της για το δεξί άκρο της άμυνας.

Ο ατζέντης του Λούις Πέρεθ, Ροντρίγκο Λοβέλε, μίλησε χθες στο ραδιόφωνο της «Marca» στην Τενερίφη, για το μέλλον του πελάτη του και για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Όπως ανέφερε, «ο Λούις θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω και στην Λα Λίγκα. Εάν είναι να μείνει ο Πέρεθ στην Λα Λίγκα 2, θα είναι μόνο για την Τενερίφη. Για τον σύλλογο, δηλαδή, που αγαπάει και τον κάνει χαρούμενο. Οι προσφορές δεν είναι μόνο τωρινές. Ενδιαφέρον από την ΑΕΚ υπήρχε και τον Δεκέμβρη του 2018. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι ο παίκτης τραυματίστηκε τότε και χάθηκε η ευκαιρία».

Στο μεταξύ, η πλευρά της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ διαψεύδει το γεγονός ότι έχει γίνει κάποια κρούση ή κάποια πρόταση προς την πλευρά του Ισπανού δεξιού οπισθοφύλακα μέχρι στιγμής. Πάντως, ο δεξιός μπακ της Τενερίφης είναι δεδομένα στην λίστα της Ενωσης. Ο Ιλια Ιβιτς έχει παρακολουθήσει τον παίκτη και εκτιμά τις ικανότητες του, ενώ το γεγονός ότι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι είναι ένα «συν». Παράλληλα, τα υπάρχοντα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί παγκοσμίως λόγω του κορωνοϊού δεν είναι ιδανικά επί του παρόντος για να ανοίξει «επίσημη» συζήτηση ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Τα δεδομένα για την θέση του δεξιού μπακ στην ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ, ουσιαστικά η «κολόνα» της δεξιάς πλευράς της άμυνας είναι ο Μιχάλης Μπακάκης που λογίζεται ως βασικό και αναντικατάστατο μέλος της άμυνας.  Ο Παουλίνιο από την άλλη, έχει επί της ουσίας αποτύχει να δείξει κάτι καλό και να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της ΑΕΚ. Ετσι, η ενίσχυση σε αυτή τη θέση είναι πάντα σε πρώτο πλάνο, με το μέλλον του Παουλίνιο αβέβαιο (έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο) και τον Μπακάκη να έχει πάντα ανοιχτό παράθυρο μεταγραφής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X