Βέρντε: «Με προσέγγισαν Σαμπντόρια και Τζένοα τον Ιανουάριο»

Εικόνες από το Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Ιταλία μίλησε ο Ντανιέλε Βέρντε και μεταξύ άλλων αποκάλυψε και ενδιαφέρον από Σαμπντόρια και Τζένοα τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο Ιταλός εξτρέμ της ΑΕΚ παραχώρησε συνέντευξη στο Calcio Mercato, όπου μίλησε για την καριέρα του ως τώρα, για τους παίκτες που έχει αντιμετωπίσει και για τις ομάδες που έχει περάσει, φτάνοντας και στην ΑΕΚ.

Ο Βέρντε μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για το μέλλον του, τονίζοντας ότι τον Ιανουάριο είχε δεχθεί κρούσεις από ιταλικές ομάδες και συγκεκριμένα από τις Σαμπντόρια και Τζένοα, ωστόσο αμφότερες δεν κάλυψαν τις απαιτήσεις του.

«Τον Ιανουάριο η Σαμπντόρια και η Τζένοα είχαν ενδιαφερθεί για μένα αλλά δεν κατάφεραν να καλύψουν τις απαιτήσεις μου. Αυτή είναι η δεύτερή μου σεζόν στο εξωτερικό μετά από τη χρονιά μου στην Ισπανία. Μου αρέσει να ανακαλύπτω καινούργια μέρη», σχολίασε ο Βέρντε.

Όσο για την κατάσταση με τον κορονοϊό στην Ελλάδα και το καθημερινό πρόγραμμά του τόνισε: «Εδώ η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με την Ιταλία. Βγαίνω έξω για προπόνηση νωρίς όταν δεν υπάρχει αρκετός κόσμος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X