«Κοιτάζει» τον Λίποβι του Προμηθέα η ΑΕΚ

«Κοιτάζει» τον Λίποβι του Προμηθέα η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ φέρεται να είναι ο Ολεξάντρ Λίποβι

Η ΑΕΚ, με την αγωνιστική χρονιά να φαίνεται πως έχει τελειώσει, κοιτάζει το χτίσιμο του ρόστερ της επόμενης σεζόν που μεταξύ άλλων θα παλέψει και στο Final 8 του Basketball Champions League. To Κιτρινόμαυρο επιτελείο έχει χτίσει ένα μέρος του πλάνου της επόμενης χρονιάς και αναζητά παίκτες που μπορούν να δώσουν ποιοτικές λύσεις ή ακόμα και να πρωταγωνιστήσουν.

Ενα από τα ονόματα που φιγουράρει στη λίστα των ανθρώπων της Ενωσης, σύμφωνα με το Basketa.gr είναι ο Ολεξάντρ Λίποβι. Ο Ουκρανός γκαρντ, ξεκίνησε την πορεία του στην Ελλάδα από τα Τρίκαλα τη σεζόν 2016-17 και μετά αγωνίστηκε στον Προμηθέα, όπου ανήκει τώρα. Ο Λίποβι είναι ένας ψηλός γκαρντ (2,03μ.), που κάνει πολλές δουλειές στο γήπεδο σε άμυνα κι επίθεση. Τέτοιου είδους παίκτες αρέσουν στον κόουτς της «Βασίλισσας», και για αυτό η ΑΕΚ έχει φροντίσει να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του Ουκρανού, ο οποίος από τη μεριά του δείχνει να είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον του “Δικεφάλου”.

Επί του παρόντος δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο από αυτό το απλό ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συμβόλαιο του Λίποβι προβλέπεται υψηλό buy out. Φυσικά για να αποφασίσει η ΑΕΚ ποιους παίκτες θα διεκδικήσει, θα πρέπει πρώτα να καταλήξει στο ποιους θα κρατήσει από το υπάρχον ρόστερ.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X