Πέτσας: «Οι εκδηλώσεις για την Πρωτομαγιά μεταφέρονται στις 9 Μαΐου»

Πέτσας: «Θα επιβληθεί χρονικός περιορισμός στις μετακινήσεις»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας τόνισε για ακόμα μια φορά ότι «τα μέτρα παραμένουν σε πλήρη ισχύ μέχρι τις 4 Μαΐου» αναφερόμενος και στο τριήμερο της Πρωτομαγιάς κατά την ενημέρωση των συντακτών,.

Ο κ. Πέτσας τόνισε ότι θα είναι κρίμα μετά από τόση συλλογική και επίπονη προσπάθεια ενάντια στον κοροναϊό, να κάνουμε βήματα πίσω, προχωρώντας στις καθιερωμένες συγκεντρώσεις για την εργατική Πρωτομαγιά.

Έτσι, ανακοίνωσε ότι με απόφαση της κυβέρνησης, οι εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς, μεταφέρονται για το πρώτο Σάββατο 9 Μαΐου, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων.

«Προσβλέπουμε ότι όλα τα σωματεία των εργαζομένων, όλων των βαθμίδων, αλλά και όλες οι πολιτικές δυνάμεις, θα αναγνωρίσουν με τη στάση τους ότι φέτος είναι αλλιώς. Όπως το Πάσχα, έτσι και η Πρωτομαγιά».

Ο κ. Πέτσας σημείωσε ότι «σκοπός των αυστηρών μέτρων δεν ήταν να μείνουμε για πάντα κλεισμένοι στα σπίτια μας. Αλλά σκοπός ήταν να μπορέσουμε κάποια στιγμή να πάρουμε τις ζωές μας πίσω. Να κερδίσουμε τον τρόπο ζωής που μας στέρησε προσωρινά ο πόλεμος απέναντι σε έναν ύπουλο και αόρατο εχθρό όπως η πανδημία του κοροναϊού».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X