Ανοικτός σε ενδεχόμενη πώληση του Σεμέδο ο Ολυμπιακός

Ανοικτός σε ενδεχόμενη πώληση του Σεμέδο ο Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ρούμπεν Σεμέδο μπορεί να αποχωρήσει εφέτος από τον Ολυμπιακό.

Το τελευταίος χρονικό διάστημα και με δεδομένο ότι οι μετοχές του παίκτη έχουν ανέβει ομάδες από το εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα, η Μπενφίκα έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του, ειδικά από την στιγμή που δεν ισχύει πλέον ο ειδικός όρος που είχε βάλει η Σπόρτινγκ για αγορά του Σεμέδο από άλλη μεγάλη ομάδα της Πορτογαλίας.

Ωστόσο εκτός από την Μπενφίκα και η Σπόρτινγκ φαίνεται θετική στο ενδεχόμενο επιστροφής του παίκτη στις τάξεις της, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και από την Γαλλία και πιο συγκεκριμένα από την Μονακό με τον μάνατζερ του παίκτη να διατηρεί καλές σχέσεις με την ομάδα του Πριγκιπάτου.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός έχει έτοιμη λίστα με υποψήφιους αντικαταστάτες του Σεμέδο, ωστόσο αυτή θα ενεργοποιηθεί στην περίπτωση πώλησης του, κάτι το οποίο για να συμβεί θα πρέπει στο τραπέζι των «ερυθρόλευκων» να πέσει μια καλή οικονομικά πρόταση που δεν θα μπορούν να την αρνηθούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X