«Αγιά Σοφιά»: Ξεκινά το χτίσιμο των μουσείων στο γήπεδο της ΑΕΚ

«Αγιά Σοφιά»: Ξεκινά το χτίσιμο των μουσείων στο γήπεδο της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύντομα, θα παίρνει σάρκα και οστά μπροστά από την παλιά Σκεπαστή το κτίριο που θα περιλαμβάνει την… ιστορία.

Η αναφορά γίνεται φυσικά τόσο στην ΑΕΚ, όσο και στον Προσφυγικό Ελληνισμό. Τις τελευταίες ημέρες, στη Νέα Φιλαδέλφεια έφταναν νταλίκες με τόνους σίδερο καθώς το επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία του κτισίματος των μουσείων που θα είναι πλησίον της «Αγιά Σοφιάς».

Υπενθυμίζουμε, πως όλες αυτές οι εργασίες, θα πραγματοποιούνται ταυτόχρονα με την Υπογειοποίηση, καθώς η ΑΕΚ έχει προνοήσει και έχει κατασκευάσει ήδη στο συγκεκριμένο σημείο τις αντιστηρίξεις με δικά της έξοδα. Οι αντιστηρίξεις αυτές, ουσιαστικά θα… συναντήσουν τις αντιστηρίξεις που ετοιμάζει η ΙΝΤΡΑΚΑΤ και οι οποίες θα «κατεβαίνουν» από την Πατριάρχου Κωνσταντίνου προς την Σκεπαστή.

Μάλιστα χθες δίπλα στο γήπεδο υπήρχαν και μπετονιέρες προχωρώντας πιο γρήγορα το συγκεκριμένο έργο. Όλες αυτές οι εξελίξεις συμβαίνουν εν αναμονή των ιστορικών υπογραφών που απομένουν ανάμεσα σε Περιφέρεια – ΤΟΜΗ ΑΒΕΤΕ – ΑΕΚ για να ξεκινήσουν τα έργα και στο εσωτερικό του γηπέδου τον Μάιο.

Το σίγουρο είναι ότι έρχεται ένα καυτό καλοκαίρι με πολλαπλά μέτωπα εργασιών στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου η Αγιά Σοφιά, θα μπαίνει σε τελική ευθεία και εμείς θα μετράμε αντίστροφα για τα εγκαίνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X