Σαββίδης: «Ο Μελισσανίδης μου έκανε καλύτερη πρόταση να με κρατήσει, αλλά είχα δώσει τον λόγο μου»

Σαββίδης: «Ο Μελισσανίδης μου έκανε καλύτερη πρόταση να με κρατήσει, αλλά είχα δώσει τον λόγο μου»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το καλοκαίρι του 1992 η ΑΕΚ έχει πάρει το πρωτάθλημα και ο αρχηγός της, Γιώργος Σαββίδης αποχώρησε. Ο «Κουμπάρος» μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Activeαποκάλυψε πως τότε ο Δημήτρης Μελισσανίδης του κατέθεσε καλύτερη οικονομικά πρόταση, ωστόσο γύρισε στην Κύπρο γιατί είχε δώσει τον λόγο του στην Ομόνοια. Παράλληλα, ο Σαββίδης, ο οποίος έπαιξε στην ΑΕΚ από το 1987 έως το 1992, αποκάλυψε επίσης πως ο ΠΑΟΚ του έκανε πρόταση, την οποία αρνήθηκε γιατί «δεν ήθελα να προδώσω την ΑΕΚ».

Αναλυτικά ο Σαββίδης είπε:

«Είχα δώσει τον λόγο μου στην Ομόνοια, δεν είχα υπογράψει. Τότε με πήρε τηλέφωνο ο Μελισσανίδης και μου έκανε πρόταση 75.000 λίρες για ένα χρόνο και η Ομόνοια μου έδινε 50.000 λίρες για δύο χρόνια. Του είπα ότι έδωσα τον λόγο μου, δεν ξέρω τι είπε από μέσα του για μένα (γέλια). Όταν πήρα την απόφαση να επιστρέψω, από την Κύπρο μόνο η Ομόνοια με είχε προσεγγίσει.

Από την Ελλάδα με πήραν τηλέφωνο από τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν ήθελα να πάω σε άλλη ελληνική ομάδα, δεν ήθελα να προδώσω την ΑΕΚ. Επέστρεψα στην Ομόνοια, με την οποία έζησα μεγάλες στιγμές. Κορυφαία μου στιγμή τη σεζόν 1984-85, όταν αναδείχθηκα πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και ποδοσφαιριστής της χρονιάς.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X