Το twitter ανακάλυψε μεγάλη... κωλοτούμπα για τον Μάικλ Τζόρνταν! (ΦΩΤΟ)

«The Last Dance»: Στην δημοσιότητα πέντε λεπτά από το πρώτο επεισόδιο! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάποιος είχε ξεχάσει ότι είχε ανοίξει το στόμα του πριν από 20 χρόνια και το twitter το βρήκε!

Τίποτα δεν περνά απαρατήρητο στον κόσμο του twitter. Ούτε το πιο απλό. Κάπως έτσι την πάτησε τώρα και ο γνωστός παρουσιαστής Σκιπ Μπέιλες. Ο 68χρονος δημοσιογράφος είχε «τουιτάρει» το 2018, με αφορμή τους Τελικούς του ΝΒΑ, για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, αναφέροντας:

«Ο Τσόνσεϊ Μπίλαπς είπε μόλις ότι ο ΛεΜπρόν έδειχνε λίγο κουρασμένος. Είναι μόλις το Game 2 των Τελικών. Κάλυψα τον Μάικλ Τζόρνταν όταν ήταν ένα χρόνο μεγαλύτερος από ότι είναι ο ΛεΜπρόν τώρα. Κανένας ποτέ δεν σκέφτηκε ότι θα κουραστεί ο MJ. Αυτό θα ήταν βλασφημία».

Έλα, όμως, που τη… βλασφημία αυτή τη διέπραξε, αλλά θα την είχε διαγράψει από την μνήμη του! Κάποιος βρήκε άρθρο του από το 1998 στο «Chicago Tribune», που έλεγε: «Αυτή θα μνημονεύεται ως η νύχτα που ο Τζόρνταν ήταν θνητός. Ήταν η νύχτα του, το παιχνίδι του, η τέταρτη περίοδός του και ο Μάικλ Τζόρνταν κουράστηκε. Το Νο23 κουράστηκε και το Νο23 απέτυχε».

Αυτή η κριτική είχε έρθει μετά το Game 5 με τους Γιούτα Τζαζ στους Τελικούς του 1998, αλλά σε κάποιον… διέφυγε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X