Κορωνοϊός: Αναμονή για τις Πανελλαδικές – Πώς θα λειτουργήσουν τα δικαστήρια

Κορωνοϊός: Αναμονή για τις Πανελλαδικές – Πώς θα λειτουργήσουν τα δικαστήρια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο ζήτημα της διενέργειας των Πανελλαδικών εξετάσεων αναφέρθηκε ο Σωτήρης Τσιόδρας, κατά την αποψινή του ενημέρωση για τις εξελίξεις στο μέτωπο του κορωνοϊού.

Μιλώντας για την διενέργεια των Πανελλαδικών εξετάσεων και αν αυτές μπορούν να γίνουν με ασφάλεια, ο Σ.Τσιόδρας είπε πως είναι «πολύ νωρίς για να συζητιέται ένα τέτοιο θέμα και καλό είναι να περιμένουμε για να δούμε τα ειδικά μέτρα που αφορούν την διενέργεια των Πανελλαδικών εξετάσεων». Καταλαβαίνω το άγχος, καθώς έχω και στο περιβάλλον μου ανθρώπους των οποίων τα παιδιά δίνουν εξετάσεις, αλλά «να είστε σίγουροι ότι οι εξετάσεις θα γίνουν με τα μέτρα φυσικής απόστασης και ό,τι είναι δυνατόν ώστε να υπάρξει ασφάλεια και κάνεις μαθητής να μην τις χάσει.

Μιλώντας επίσης για τα ειρηνοδικεία και τα πρωτοδικεία τα οποία ανοίγουν την ερχόμενη Δευτέρα ο κύριος Τσιόδρας είπε ότι αποφασίστηκαν τα εξής: Χρήση μάσκας όχι μόνο από την Έδρα αλλά και από του δικηγόρους και τους διαδίκους, παρουσία αντισηπτικών σε όλους τους χώρους, διατήρηση της φυσικής απόστασης κατ’ ελάχιστο ενάμιση μέτρο και παρουσία ενός ατόμου ανά 10 m².

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X