Κιμ Γιονγκ Ουν – Ζει, είναι σε κώμα; Τα δημοσιεύματα για την εγχείρηση και την υγεία του

Κιμ Γιονγκ Ουν – Ζει, είναι σε κώμα; Τα δημοσιεύματα για την εγχείρηση και την υγεία του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν μπορεί να είναι νεκρός, σύμφωνα με τηλεοπτικό δίκτυο στο Χονγκ Κονγκ ενώ την ίδια ώρα ένα ιαπωνικό περιοδικό γράφει πως ο δικτάτορας της Βόρειας Κορέας είναι σε «κώμα». Τι ισχύει όμως από όλα αυτά;

Η κατάσταση της υγείας του ηγέτη της Βόρειας Κορέας βρίσκεται στο επίκεντρο της παγκόσμιας προσοχής τις τελευταίες ημέρες, αφότου το CNN μετέδωσε πως υποβλήθηκε σε επέμβαση καρδιάς και βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση, σύμφωνα με αξιωματούχο, με άμεση γνώση. Κι όλα αυτά, μετά την απουσία του από την μεγάλη γιορτή που διοργανώνεται κάθε χρόνο στις 15 Απριλίου για το εορτασμό των γενεθλίων του παππού του, ιδρυτή του κράτους.

Το Πεκίνο και η Νότια Κορέα διέψευσαν τις φήμες αυτές, λέγοντας πως δεν υπάρχουν πληροφορίες που να επιβεβαιώνουν κάτι τέτοιο. Νοτιοκορεάτες αξιωματούχοι δήλωσαν ότι δεν παρατήρησαν ενδείξεις ασυνήθιστης δραστηριότητας στη γειτονική χώρα, ενώ και ο Ντόναλντ Τραμπ επιχείρησε να διασκεδάσει τις φήμες ότι ο Κιμ είναι βαριά άρρωστος.
Σήμερα, το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο δύο πηγές, ανέφερε πως αντιπροσωπεία που περιλαμβάνει και γιατρούς από την Κίνα εστάλη στην Βόρεια Κορέα για να δώσει συμβουλές για την περίθαλψη του Κιμ Γιονγκ Ουν. Λάδι στην φωτιά, ρίχνει και η σημερινή του απουσία από την 88η επέτειο από την ίδρυση των ενόπλων δυνάμεων της χώρας, του Κορεατικού Λαϊκού Επαναστατικού Στρατού, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα της Νότιας Κορέας.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X