H NIKE κέρδισε τη δικαστική διαμάχη με τον Κουάι Λέοναρντ

H NIKE κέρδισε τη δικαστική διαμάχη με τον Κουάι Λέοναρντ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεργάστηκαν από το 2011 έως το 2018, ωστόσο το τελευταίο διάστημα ο Κουάι Λέοναρντ δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τη NIKE. Έχει πλέον χορηγό τη New Balance και κερδίσει αρκετά εκατομμύρια δολάρια ετησίως από εκείνη, ωστόσο πρόσφατα έχασε μια μεγάλη μάχη που έδωσε για την κατοχύρωση των πνευματικών δικαιωμάτων του λογότυπού του.

Ο Λέοναρντ βρισκόταν σε διαμάχη με τη NIKE για το logo με την παλάμη του, ωστόσο τα αμερικανικά δικαστήρια δεν τον δικαίωσαν και υποστήριξαν ότι το σχέδιο της διάσημης εταιρείας αθλητικού υλικού διαφέρει από εκείνο που είχε σχεδιάσει ο σούπερσταρ των Λος Άντζελες Κλίπερς πριν από αρκετά χρόνια.

“Ο Κουάι το είχε σχεδιάσει με την καρδιά του. Είμαστε απογοητευμένοι από την απόφαση του δικαστηρίου που υποστηρίζει ότι το logo ανήκει στη NIKE και όχι σε εκείνον. Θα εξετάσουμε τα δεδομένα και τις επιλογές μας” ήταν η δήλωση του δικηγόρου του Λέοναρντ, Πίτερ Γκίνσμπεργκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X