Διαιτητής ΑΕΚ – Άρης: «Κάποιος άρπαξε τον βοηθό μου από τα γεννητικά όργανα»

Διαιτητής ΑΕΚ – Άρης: «Κάποιος άρπαξε τον βοηθό μου από τα γεννητικά όργανα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνέντευξη στην Πορτογαλία έδωσε ο διαιτητής, Σοάρες Ντίας ο οποίος διεύθυνε τον αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη στις 4 Μαρτίου στο ΟΑΚΑ. Ο Πορτογάλος διαιτητής, ο οποίος θυμίζουμε καθυστέρησε να βγει στο δεύτερο ημίχρονο του συγκεκριμένου αγώνα, αναφέρθηκε στα όσα του έκαναν εντύπωση στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα τόνισε: «Ήρθε κάποιος από μία ομάδα (σ.σ. χωρίς να αναφέρει ποια ομάδας ήταν και ποιος ακριβώς) δίπλα στον έναν βοηθό μου και του άρπαξε τα γεννητικά του όργανα. Ηταν ξεκαρδιστικό! Δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο! Ηταν μία ασυνήθιστη επίθεση. Δεν μπορούσα να το πιστέψω», είπε ο διαιτητής Ντίας.

Παράλληλα, έκανε και την αυτοκριτική του για όσα κάνει ως διαιτητής στα παιχνίδια που ορίζεται, λέγοντας: «Εγω ο ίδιος είμαι ανίκανος μερικές φορές. Δεν μου αρέσει να είμαι ανίκανος. Θα ήθελα να είμαι επιτυχής, πιο αποτελεσματικός σε μερικές αποφάσεις μου. Όπως είναι, για παράδειγμα, ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος όταν έχει έναν ανοιχτό στόχο δεν θέλει να αποτύχει. Αλλά είναι η αλήθεια είναι ότι μερικές φορές κι αυτός αποτυγχάνει». Κατόπιν, είπε για τη σχέση του με τον διαιτητή VAR, τονίζοντας πως «δεν πρέπει να παρεμβαίνει. Οι αποφάσεις είναι για τον διαιτητή στο γήπεδο, να πάρει την απόφασή του και να είναι αυτόνομος. Στην αρχή με το VARυπήρχε μία φάση προσαρμογής. Τώρα είμαι εγώ αυτός που θα πω «δείτε αν η φάση είναι εντάξει, οπότε δεν θα υπάρχει θόρυβος αύριο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X