Έπαιξε και… σκόραρε ο Ιμπραϊμοβιτς σε φιλικό με τη Χάμαρμπι!

Ιμπραΐμοβιτς: «Αν δεν έρθει ο ιός σε μένα, θα πάω εγώ σ' εκείνον!» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα… χαλαρά μέτρα για την καταπολέμηση του κορωνοϊού που ισχύουν στη Σουηδία, επιτρέπουν στον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς να προπονείται με τη Χάμαρμπι, της οποίας είναι άλλωστε και μέτοχος.

Μάλιστα, ο Σουηδός επιθετικός συμμετείχε σήμερα σε ένα ανεπίσημο φιλικό παιχνίδι κόντρα στη -θυγατρική- Φράι ενώ πέτυχε και γκολ, δίνοντας παράλληλα το δικό του ξεχωριστό «σόου»…

Συγκεκριμένα, ο Ιμπραΐμοβιτς αγωνίστηκε στο παιχνίδι φορώντας μία φανέλα που έγραφε «σήμερα είμαι δυνατός», ενώ παράλληλα μία κάμερα κατέγραφε συνεχώς τις κινήσεις του μέσα στο τερέν!

Μετά το παιχνίδι, ο 35χρονος άσος έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο μέλλον του, αφήνονατς ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο σχετικά με την επιστροφή του στην Μίλαν ή όχι.

«Έχω συμβόλαιο με τη Μίλαν και θα δούμε πώς και αν θα τελειώσει. Εχω πει ότι θέλω να παίζω ποδόσφαιρο για όσο το δυνατόν περισσότερο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Θέλω να αγωνίζομαι και να είμαι σε θέση να προσφέρω», τόνισε με νόημα ο «Ίμπρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X