ESPN: «Μπορεί να γίνει ντοκιμαντέρ η τελευταία σεζόν του Κόμπι στο ΝΒΑ»

ESPN: «Μπορεί να γίνει ντοκιμαντέρ η τελευταία σεζόν του Κόμπι στο ΝΒΑ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία πολύ σπουδαία είδηση (ή και εκτίμηση) από το ESPN!

Σε δημοσίευμα του πασίγνωστου αμερικανικού Μέσου γίνεται λόγος πως ενδεχομένως σε μερικά χρόνια από τώρα να προβληθεί ένα ντοκιμαντέρ που θα αφορά στην τελευταία σεζόν του Κόμπι Μπράιαντ στο ΝΒΑ, στα πρότυπα δηλαδή του «Last Dance» για τον Μάικ Τζόρνταν, το οποίο ήδη σπάει… ταμεία.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν διάφοροι άνθρωποι των Λέικερς, παίκτες και διοικητικό προσωπικό, την τελευταία σεζόν του «Black Mamba», δηλαδή το 2015/16, τον ακολουθούσε παντού ένα συνεργείο, το οποίο κατέγραφε την κάθε του κίνηση, καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ήταν μαζί του στο αυτοκίνητο, στο προπονητικό κέντρο, στα αποδυτήρια και φυσικά στους αγώνες, απαθανατίζοντας τα πάντα.

Μάλιστα, στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του μεγάλου σταρ του «μαγικού κόσμου» το συνεργείο αποτελούνταν από έξι κάμερες! «Είχαν πρόσβαση παντού, περισσότερη από τον καθένα στα χρόνια της ομάδας», ήταν τα λόγια του επί 27 χρόνια επικεφαλής των δημοσίων σχέσεων της ομάδας του Λος Άντζελες, Τζον Μπλακ.

Στο μεταξύ, το υλικό αυτό βρίσκεται σε διαδικασία μοντάζ και μάλιστα λέγεται πως ο Κόμπι Μπράιαντ το είχε δει από πριν και είχε δώσει την έγκρισή του και παράλληλα είχε δώσει ακόμη περισσότερες πληροφορίες!

Ωστόσο, υπάρχει και ένα μεγάλο ερωτηματικό, καθώς ενδεχομένως τα δεδομένα πλέον ως προς τη δημιουργία του συγκεκριμένου ντοκιμαντέρ να έχουν αλλάξει μετά τον θάνατο του «Black Mamba»… Όπως και ‘χει, υπάρχει ήδη πολύ πλούσιο υλικό και μένει να φανεί εάν οι αρμόδιοι θα δώσουν τη συγκατάθεσή του, ώστε αυτό να δημοσιοποιηθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X