Ντικούδης για τη δημοσκόπηση του enwsi.gr: «Ευχαριστώ τους φιλάθλους, είμαι στην 5αδα δίπλα σε ιερά τέρατα!» (ΦΩΤΟ)

Δήμος Ντικούδης: Ο καλύτερος πάουερ φόργουορντ στην ιστορία της ΑΕΚ, με τη δική σας ψήφο!
Photo Credits: INTIME

Ο Δήμος Ντικούδης, ένας τεράστιος παίκτης, που κατέκτησε ένα πρωτάθλημα, δύο κύπελλα και το ευρωπαϊκό κύπελλο με την ΑΕΚ ψηφίστηκε από τον κόσμο στην δημοσκόπηση του enwsi.gr ως ο κορυφαίος πάουερ φόργουορντ στην ιστορία του συλλόγου..

Συγκεκριμένα, αποτέλεσε τη βασική επιλογή του κόσμου για τη θέση του πάουερ φόργουορντ στην ΑΕΚ των ονείρων, με ποσοστό 33%.

Ο Ντικούδης θα μπορούσε να κάνει πολλά περισσότερα με την ΑΕΚ, εάν δεν είχε έρθει η πτώση της εποχής Φιλίππου. Αποκτήθηκε ως εκκολαπτόμενος αστέρας από τη Λάρισα, μετατράπηκε σε παίκτη πρώτης γραμμής από τον Ιβκοβιτς και σε σούπερ σταρ από τον Σάκοτα. Ισως, εάν είχε μείνει και δεν είχε πωληθεί στη Βαλένθια, θα μπορούσε η Ενωση να πρωταγωνιστεί για πολλά χρόνια ακόμα. Αλλά η ιστορία, γράφτηκε διαφορετικά.

Μάλιστα, ο Δήμος Ντικούδης, αναφέρθηκε με ανάρτησή του στο γεγονός ότι οι φίλοι της ΑΕΚ τον ψήφισαν, γράφοντας: «Ενα ευχαριστώ στους φιλάθλους της ΑΕΚ που μπήκαν στον κόπο να με ψηφίσουν στην κορυφαία πεντάδα της ιστορίας της ΑΕΚ δίπλα σε ιερά τέρατα του συλλόγου.

Δείτε την ανάρτησή του:

Ντικούδης για τη δημοσκόπηση του enwsi.gr: «Ευχαριστώ τους φιλάθλους, είμαι στην 5αδα δίπλα σε ιερά τέρατα!» (ΦΩΤΟ)

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X