Επίσκεψη της ΑΕΚ στον Κωνσταντίνο Φωτεινό -«Δεν αντέχω άλλο μακριά από το γήπεδο!» (ΦΩΤΟ)

Επίσκεψη της ΑΕΚ στον Κωνσταντίνο Φωτεινό -«Δεν αντέχω άλλο μακριά από το γήπεδο!» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ανδρέας Δημάτος και άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ επισκέφθηκαν τον Κωνσταντίνο Φωτεινό για να τον… καθησυχάσουν όσο διάστημα είναι μακριά από την «Αγιά Σοφιά».

Ο κ. Κωνσταντίνος Φωτεινός είχε δεχθεί το πρόστιμο όταν είχε μετακινηθεί εν μέσω καραντίνας στη Νέα Φιλαδέλφεια για να κάνει πράξη την αγαπημένη του συνήθεια και να δει την Αγιά Σοφιά.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ κινητοποιήθηκε και πλήρωσε το πρόστιμό του, κάνοντας του φυσικά και τις απαραίτητες συστάσεις για παραμονή στο σπίτι, ενώ με προσωπική απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη το πρώτο διαρκείας της Αγιάς Σοφιάς θα δοθεί τιμής ένεκεν στον κύριο Φωτεινό.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος έπειτα από συνάντηση που είχε με τον κύριο Φωτεινό μετέφερε στα social media την ανυπομονησία του φίλου της Ένωσης να ξαναπάει για να δει το γήπεδο, κάνοντας πλέον υπομονή ώστε να περάσει η κατάσταση που επικρατεί με τον κορονοϊό.

Η ανάρτηση του Ανδρέα Δημάτου:

«Και εμείς εδώ…
Με τα δικά μας!

Από κοντά είναι ακόμα πιο γλυκός άνθρωπος, σε σχέση με την… τηλεόραση. Μόνο ένα θεματάκι έχει από τη στιγμή, που πειθάρχησε απόλυτα με τις συστάσεις μας και τους κανονισμούς για την απαγόρευση κυκλοφορίας…

“Εντάξει, όλα καλά και σας ευχαριστώ πολύ! Αλλά εγώ θέλω να ξαναπάω να δω το γήπεδο. Μου έχει λείψει όλες αυτές τις μέρες. Τι θα κάνω;”, ήταν το παράπονο του κ. Κωνσταντίνου Φωτεινού!

“Θα περιμένετε τη χαλάρωση των μέτρων και θα ξαναπάτε όταν όλα θα είναι καλά και θα επιτρέπεται” του απαντήσαμε… Αρκέστηκε στο να χαμογελάσει και να επιστρέψει στο σπίτι του παραμένοντας στην καραντίνα του… .

“Αλήθεια ειναι, δεν κρατιέται! Για αυτό το γήπεδο ζει” μας είπε η κόρη του.
Γεννημένος πριν από ογδόντα χρόνια στην Κωνσταντινούπολη.
Γνήσιος και αυθεντικός»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X