Οριστικό: Τέλος το Τσάλεντζ Καπ -Δεν θα γίνουν τα ματς της ΑΕΚ με την Ποτάισα!

Οριστικό: Τέλος το Τσάλεντζ Καπ -Δεν θα γίνουν τα ματς της ΑΕΚ με την Ποτάισα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν θα συνεχιστεί τελικά το φετινό Τσάλεντζ Καπ κάτι που σημαίνει πως ματαιώνονται και οι αγώνες της ΑΕΚ με την Ποτάισα Τούρντα με την ομάδα να ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στην φάση των «8».

Συγκεκριμένα σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα, το εκτελεστικό συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας πήρε μια σειρά από αποφάσεις που αφορούν το μέλλον της ευρωπαϊκής σεζόν στο χάντμπολ. Σε αυτές αναφέρεται πως κανένα παιχνίδι δεν θα λάβει χώρα τον Ιούνιο, όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί και πως μια σειρά διοργανώσεων είτε θα αναβληθούν είτε θα ακυρωθούν. Οι αγώνες του Τσάλεντζ Καπ ματαιώθηκαν, κάτι που σημαίνει ότι η ΑΕΚ δεν θα αγωνιστεί με την Ποτάισα Τούρντα. Οι αποφάσεις αυτές ελήφθησαν με βάσει την κατάσταση που επικρατεί με την πανδημία και την υπό στενή παρακολούθηση της κατάστασης, συμπεριλαμβανομένων και κυβερνητικών μέτρων σχετικά με τους περιορισμούς ταξιδιών και την απαγόρευση σημαντικών γεγονότων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X