Ανουάρ: «Νιώθω πολύ καλά στον Παναθηναϊκό, αλλά...»

Ανουάρ: «Νιώθω πολύ καλά στον Παναθηναϊκό, αλλά...»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλη συνέντευξη στο ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων EFE παραχώρησε ο Ανουάρ Τουχαμί, με βασικό αντικείμενο συζήτησης την πανδημία του κορωνοϊού.

Ο μέσος του Παναθηναϊκού υποστήριξε ότι λυπάται πολύ για την κατάσταση στην Ισπανία επειδή «υπάρχουν πολλοί θάνατοι και πολλοί άνθρωποι έχουν επηρεαστεί πολύ σοβαρά από αυτό, αρρωσταίνουν, χάνουν δουλειές ή αυτές κλείνουν, οπότε υπάρχει καταστροφή για πολλούς».

Επίσης τόνισε ότι η κατάσταση στην Ελλάδα «είναι λιγότερο σοβαρή. Στην Ισπανία υπάρχουν 200.000 λοιμώξεις και εδώ 3.000. Μπορείς να βγεις για μια μικρή βόλτα. Γυμνάζομαι, αλλά πάντα με προσοχή».

Οσον αφορά το μέλλον του και την επιλογή του Παναθηναϊκού ο Ανουάρ υπογράμμισε: «Θέλω να κερδίσω μία θέση στη Βαγιαδολίδ και να δείξω τις ικανότητές μου γιατί νομίζω ότι μπορώ να βοηθήσω. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Στον Παναθηναϊκό πάντως είμαι χαρούμενος και ήταν μια καλή επιλογή, το σημαντικό είναι να νιώθω άνετα και αυτό συμβαίνει στον Παναθηναϊκό.

Τα πηγαίνω πολύ καλά εδώ, με έχει βοηθήσει να συνεχίσω να ωριμάζω ως παίκτης, να αποκτήσω εμπειρίες. Οι συμπαίκτες μου, οι άνθρωποι του κλαμπ και οι οπαδοί έκαναν τα πάντα πολύ εύκολα για μένα από την πρώτη μέρα, οπότε χαίρομαι που ήρθα στον Παναθηναϊκό».

Στο ερώτημα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ο Ανουάρ σημείωσε: «Νομίζω ότι θα συνεχιστεί, όλοι θέλουμε να απολαύσουμε ξανά αυτό που μας αρέσει, αλλά πριν από το ποδόσφαιρο υπάρχουν άνθρωποι. Υπάρχει η ζωή και εάν υπάρχει έστω  ελάχιστος κίνδυνος, όχι μόνο για τους παίκτες αλλά για όλους, θα πρέπει να αναβληθεί και να επανέλθει όταν όλα έχουν επιστρέψουν στο φυσιολογικό» είπε πριν σχολιάσει την απόφαση της Ιταλίας για ματς κεκλεισμένων των θυρών.

«Είναι κάτι λυπηρό γιατί ο κόσμος είναι αυτός που δίνει ζωή στο άθλημα και χωρίς αυτόν δεν έχει νόημα. Ο κόσμος μεταδίδει το πάθος και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Στο τέλος ευχήθηκε στους φίλους της Βαγιαδολίδ «αυτοί και οι οικογένειές τους είναι καλά και ελπίζω  σύντομα να γιορτάσουν ξανά επιτυχίες» και πρόσθεσε για τους φίλους και συγγενείς του στη Θέουτα: «θα τους έλεγα μπράβο, επειδή οι περισσότεροι σέβονται αυτούς τους κανόνες διαμονής και μένουν στο σπίτι. Είναι πηγή υπερηφάνειας επειδή συνεχίζουν να παραμένουν δυνατοί και ενωμένοι. Σίγουρα θα ξεφύγουμε απ’ αυτό και θα είμαστε ξανά χαρούμενοι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X