Ολυμπιακός: Συμφώνησε με τον Μαρτίνς -Απομένει το τυπικό ραντεβού

Μαρτίνς: «Εχει ποιοτικούς παίκτες η ΑΕΚ- Να αυξήσουμε τη μεταξύ μας διαφορά»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολυμπιακός και Πέδρο Μαρτίνς, φέρονται να έχουν έρθει σε συμφωνία και πλέον απομένει το τυπικό ραντεβού.

Σύμφωνα με τα σημερινά δημοσιεύματα οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα για την ανανέωση της συνεργασίας τους και στις αρχές Μαΐου αναμένεται να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος.

Ο Μαρτίνς έχει κάνει σχέδια με τον Ολυμπιακό της επόμενης σεζόν, ακόμα και για την μικρή προετοιμασία που αναμένεται να γίνει ώστε να αρχίσει η νέα χρονιά. Μάλιστα, ο Πορτογάλος βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τον Κριστιάν Καρεμπέ. Συζητούν τα πάντα για την φετινή, αλλά και την επόμενη χρονιά.

Στην Πορτογαλία αναφέρουν ότι υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Μαρτίνς. Πως οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε σημαντικά θέματα για το νέο συμβόλαιο και ότι μετά τη συνάντηση του Πορτογάλου προπονητή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη θα τελειώσουν όλα.

Στη συνάντηση αυτή θα μπουν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Αυτή είναι πολύ πιθανό να γίνει ακόμα και στις αρχές Μαΐου. Από τον Ολυμπιακός πάντως, δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό, ωστόσο τα δημοσιεύματα των «ερυθρόλευκων» ρεπορτάζ κάνουν λόγο για προχωρημένες συζητήσεις και συμφωνία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X