«Δεν νομίζω πως η διασπορά του ιού μπορεί να γίνει από το ποδόσφαιρο»

«Δεν νομίζω πως η διασπορά του ιού μπορεί να γίνει από το ποδόσφαιρο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θετικός φαίνεται στο ενδεχόμενο επανεκκίνησης του ποδοσφαίρου ο Φράνκο Λοκατέλι.

Ο πρόεδρος του ανώτατου συμβουλίου υγείας, ανέφερε πως η επανεκκίνηση του ιταλικού πρωταθλήματος δεν μοιάζει ιδιαίτερα επικίνδυνο σενάριο, αφού θεωρεί πως δεν μπορεί να γίνει διασπορά του ιού εντός του αγωνιστικού χώρου αφού δεν είναι συχνές και συνεχιζόμενες οι επαφές.

«Δεν νομίζω πως το ποδόσφαιρο μπορεί να γίνει ένα όχημα για να γίνει διασπορά του ιού όταν στο γήπεδο υπάρχουν 22 παίκτες, συν έξι που θα έρθουν από τον πάγκο και οι τρεις διαιτητές. Χρειάζεται συνεχή επαφή και αυτό δεν φαίνεται για συνεχή επαφή», ανέφερε.

Στην Ιταλία εφόσον συνεχιστεί το πρωτάθλημα, πάντως, θα υπάρχουν τα κατάλληλα τεστ για την ανίχνευση του κορωνοϊού που θα γίνονται σε όσους βρίσκονται στα γήπεδα. Νεότερα θα αναφερθούν όταν βγει στη δημοσιότητα το πρωτόκολλο της ιταλικής ομοσπονδίας προς την κυβέρνηση, ενώ οι προπονήσεις είναι πιθανό να επανεκκινήσουν στις 4 Μαΐου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X