Κορωνοϊός-Τουμπάκοβιτς: «Πολύ μεγάλο χτύπημα για το ποδόσφαιρο, αλλά η υγεία έρχεται πρώτη»

Κορωνοϊός-Τουμπάκοβιτς: «Πολύ μεγάλο χτύπημα για το ποδόσφαιρο, αλλά η υγεία έρχεται πρώτη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας ζήτησε από την UEFA να αναστείλει όλους τις διοργανώσεις έως το τέλος του 2021 λόγω της πιθανής έξαρσης του κορωνοιού κάτι που έχει προκαλέσει φόβους για το τι όλο αυτό θα προκαλέσει στο ποδόσφαιρο.

Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ και νυν ομοσπονδιακός της Σερβίας, Λιουμπίσα Τούμπακοβιτς, εξέφρασε την ελπίδα της ότι δεν θα επιβληθεί μια τέτοια αναστολή:

«Αυτό μπορεί να είναι ένα μεγάλο πρόβλημα.  Το ποδόσφαιρο δεν είναι πλέον απλώς ένα παιχνίδι όπως ήταν στο παρελθόν. Είναι πλέον μέρος του κοινωνικού περιβάλλοντος με υποστήριξη στην οικονομία και έχει εξελιχθεί σε έναν οικονομικό κλάδο του κόσμου. Από αυτή την άποψη, οι υπεύθυνοι θα εξετάσουν το πρόβλημα, αλλά… Νομίζω ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας είναι ισχυρότερος από όλους τους άλλους επίσημους συλλόγους και ότι η γνώμη του έχει σοβαρό βάρος. Εάν ο ΠΟΥ απαιτεί ένα τόσο ριζοσπαστικό μέτρο από έναν ποδοσφαιρικό οργανισμό, τότε έτσι και όλοι οι άλλοι αθλητικοί οργανισμοί θα πρέπει να συμμορφωθούν.
Αν συμβεί όμως αυτό θα είναι ένα πολύ μεγάλο χτύπημα για το ποδόσφαιρο και θα μας φέρει πίσω. Από την άλλη πλευρά, η υγεία έρχεται πρώτη… »

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X