Η πρώτη μεγάλη στιγμή του Μάσιμο Καρέρα

Η πρώτη μεγάλη στιγμή του Μάσιμο Καρέρα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το να παίζεις σε μια ομάδα όπως η Γιουβέντους σε κάνει δυνατό. Η κατάκτηση τίτλων και οι εμπειρίες που αποκτάς σου δίνουν την ώθηση για τη συνέχεια.

Για τον… παίκτη Καρέρα μπορεί τα χρόνια να έχουν περάσει, αλλά ο προπονητής Καρέρα δεν θα ήταν ποτέ ο ίδιος αν δεν φορούσε τη φανέλα της «Μεγάλης Κυρίας». Οι μεγάλες στιγμές που έζησε μαζί της πολλές. Μια μέρα σαν χθες, το 1993, δεν ήταν απλά τα γενέθλιά του, αλλά και η πρώτη του μεγάλη (μέχρι την επόμενη) στιγμή ως παίκτης. Βασικός και κολόνα στην άμυνα της «Γιούβε» είχε δύσκολο έργο απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν του περίφημου Ζορζ Γουεά.

Ηταν η ρεβάνς των ημιτελικών του ΟΥΕΦΑ. Η Γιουβεντους (είχε αποκλείσει τον ΠΑΟ στο β’ γύρο, 1-0 και 0-0) είχε νικήσει 2-1 στο Τορίνο και ο επαναληπτικός στο Παρίσι πολύ δύσκολος. Αν δεν άντεχε η άμυνα τότε το εισιτήριο για τον τελικό θα πήγαινε στους Παριζιάνους που τότε είχαν ομαδάρα με προπονητή τον Αρτούρ Ζόρζε και πλην Γουεά, τους Κομπουαρέ, Λαμά, Φουρνιέ, Ρος, Λε Γκουέν, Βάλντο και Ζινολά. Το σφυροκόπημα άγριο.

Ο Καρέρα με τους συμπαίκτες του αντέχουν και στο 77ο λεπτό ο Ρομπέρτο Μπάτζιο σφραγίζει τη δεύτερη νίκη (1-0) για τη Γιουβέντους του Τραπατόνι. Πρόκριση στον τελικό και τελικά κατάκτηση του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ επίσης με δυο νίκες (3-0 και 3-1) επί της Ντόρτμουντ του Χίτζφελντ. Ο Μάσιμο Καρέρα, 27 χρόνια πριν, είχε βάλει τη σφραγίδα του!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X