Κορωνοϊός: Θετική νοσηλεύτρια της ΜΕΘ του Θριάσιου

Κορωνοϊός: Θετική νοσηλεύτρια της ΜΕΘ του Θριάσιου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος έκανε γνωστό πως μια νοσηλεύτρια στη ΜΕΘ του Θριάσιου Νοσοκομείου βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και στάθηκε στη μη τήρηση του μέτρου της καραντίνας, όταν είχε βρεθεί θετική μια γιατρός στο ίδιο νοσοκομείο.

Ο κ. Γιαννάκος υπενθύμισε ότι στο πρώτο κρούσμα της γιατρού δεν εφαρμόστηκε το μέτρο της καραντίνας για τους συναδέλφους που έρχονταν σε επαφή μαζί της. Ακολούθησαν τεστ σε όλους τους συναδέλφους της που ήταν αρνητικά.

Στον επανέλεγχο βγήκε θετική η νοσηλεύτρια. Η ΜΕΘ έχει τώρα 8 ασθενείς, στους οποίους θα γίνουν τεστ, ενώ σε λίγες ημέρες θα ελεγχθεί ξανά το προσωπικό, καθώς δημιουργήθηκε μια νέα επικίνδυνη κατάσταση εξαιτίας της κατάργησης της καραντίνας.

«Ποιος αναλαμβάνει τώρα την ευθύνη για τους ασθενείς στη ΜΕΘ και τη νέα αγωνία των συναδέλφων; Να επανέλθει άμεσα η 14ήμερη καραντίνα για τους υγειονομικούς. Έχει συμβεί πολλές φορές σε ασθενείς και προσωπικό το πρώτο τεστ να ξεγελάει» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X