Αυτή είναι η μπασκετική ΑΕΚ των ονείρων σας, όπως τη δημιουργήσατε στο enwsi.gr!

Αυτή είναι η μπασκετική ΑΕΚ των ονείρων σας, όπως τη δημιουργήσατε στο enwsi.gr!
Photo Credits: INTIME

Ηταν ένα ταξίδι στο χρόνο. Μια πορεία σε μοναδικές στιγμές επιτυχίας, σε σκιές μεγάλης πίκρας. Αυτή είναι η ζωή, αυτή είναι η ΑΕΚ. Αλλά η ιστορία δεν έχει τέλος, μόνο αρχή. Ξετυλίξαμε το μύθο της μπασκετικής ΑΕΚ από την αρχή. Από τα σπάργανα, τη δημιουργία του τμήματος. Θέσαμε ως αφετηρία του πρώτο πρωτάθλημα και περιηγηθήκαμε σε μια πορεία 60 και πλέον ετών.

Μέσα σε αυτήν τη διαδικασία, θυμηθήκαμε μορφές που λατρέψαμε, ανθρώπους που μας πλήγωσαν, πρόσωπα που αποδείχθηκαν κατώτερα των προσδοκιών. Πάνω απ’ όλα όμως, είδαμε την ΑΕΚ να ζωντανεύει μέσα από τις οθόνες σας και να δημιουργεί την ομάδα των ονείρων. Και πράγματι, είναι ένα ονειρικό σύνολο.

Πεντάδα όνειρο

Η βασική πεντάδα που επιλέξατε, είναι πραγματικό όνειρο: Νίκος Ζήσης, Γιώργος Αμερικάνος, Μιχάλης Κακιούζης, Δήμος Ντικούδης, Γιώργος Τρόντζος. Επική ομάδα, που δεν θα είχε συναγωνισμό. Αμιγώς ελληνική, απόλυτα δυνατή, γεμάτη πρωταθλητές που ξεχειλίζουν ποιότητα και ΑΕΚτζήδικο σθένος.

Προπονητής αυτής της ονειρικής πεντάδας, δεν θα μπορούσε παρά να είναι ο Ντράγκαν Σάκοτα. Πρωταθλητικός, ευρωκυπελλούχος, σημαντικός σε διαφορετικές περιόδους της «κιτρινόμαυρης» ιστορίας, δεν θα μπορούσε παρά να είναι ο καθοδηγητής.

Ηγέτης αυτής της ομάδας, ορίστηκε από τις δικές σας ψήφους ο Μάκης Αγγελόπουλος. Η τεράστια προσπάθεια των τελευταιών ετών, η ανάληψη των ηνίων της Ενωσης λίγο πριν την καταστροφή και η εκτίναξη της μέχρι την κορυφή του κόσμου, τον ανέδειξε ως σημαντικότερο παράγοντα στην «κιτρινόμαυρη» ιστορία.

Οι κορυφαίοι

Ο «Παγκόσμιος» Γιώργος Αμερικάνος αποτέλεσε απόλυτα δικαιολογημένα την επιλογή σας για τον κορυφαίο Ελληνα παίκτη στην ιστορία της ΑΕΚ, ο Τζέι Αρ Χόλντεν έλαβε το χρίσμα για το βραβείο του καλύτερου ξένου παίκτη.

Ανάλογα εντυπωσιακές – δεδομένου πως προέρχονται μέσα από μια δεξαμενή μύθων – οι επιλογές σας για τη δεύτερη πεντάδα. Με τον συγκλονιστικό Γιώργο Μόσχο, τον Νίκο Χατζή, τον Χάουαρντ Σαντ Ρος, τον Ντούσαν Σάκοτα και τον Ντάνι Βρέινς. Με προπονητή τον Ντούσαν Ιβκοβιτς και πρόεδρο τον Γιάννη Φιλίππου.

Σημαντική και η θέση του έκτου παίκτη που δημιουργήσαμε, όπου στις βασικές σας επιλογές πρώτευσε ο Βασίλης Ξανθόπουλος και τον ακολούθησε ο Μίρκο Μιλίσεβιτς. Ο Ζήσης αποτέλεσε τη δεύτερη επιλογή σας για τον σημαντικότερο Ελληνα, ο Βρέινς για τον κορυφαίο ξένο.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X