Η φανέλα της σεζόν 2019/20 καλύτερη στην ιστορία της ΑΕΚ, με τη δική σας ψήφο!

Η εμφάνιση της σεζόν 2019/20, είναι η βασική σας επιλογή για την καλύτερη ιστορικά εμφάνιση της ΑΕΚ στο τμήμα μπάσκετ. Εστω και αν δεν μπόρεσε να φορεθεί σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, η καλαίσθητη δημιουργία που παρουσιάστηκε το περασμένο καλοκαίρι, κέρδισε την αγάπη σας και την 1η θέση στην ψηφοφορία του enwsi.gr με το εντυπωσιακό 40%.

Πιθανότατα, ο ανάγλυφος δικέφαλος που υπάρχει στα πλευρά της φανέλας, είναι εκείνο που σας κέρδισε. Ισως πάλι, να έπαιξε ρόλο πως με αυτήν τη φανέλα η ΑΕΚ κατέκτησε το κύπελλο και παρουσίασε μια ομάδα πλήρη και με προσδοκίες.

Η πρωταθληματική και οι άλλες

Επόμενη στην επιλογή σας, με ποσοστό 18%, η εμφάνιση που σηματοδότησε το τελευταίο πρωτάθλημα της ΑΕΚ. Μαύρη κατά βάση, με κίτρινες λεπτομέρειες, είναι εκείνη που καθόρισε την πορεία της ΑΕΚ εκείνα τα χρόνια. Δεν είχε κάποιον ιδιαίτερο σχεδιασμό, αλλά αγαπήθηκε λόγω των επιτυχιών που είχε.

Σημαντικό στοιχείο, είναι πως στην 3η θέση των επιλογών σας βρέθηκε η φανέλα με το μανίκι προ διετίας, από τις πλέον καλαίσθητες που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια. Ακολούθησαν, οι φανέλες του 1989 που συγκέντρωσε υψηλές προσδοκίες, αλλά και η επική φανέλα του 1968, με το δικέφαλο στο στήθος.

Δείτε ποιες ήταν οι επιλογές σας

[socialpoll id=”2629149″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X