Μία σύλληψη και πρόστιμα στη συγκέντρωση οπαδών του ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Μία σύλληψη και πρόστιμα στη συγκέντρωση οπαδών του ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με μία σύλληψη και τον καταλογισμό αρκετών προστίμων για άσκοπη μετακίνηση, έληξε η ένταση που δημιουργήθηκε χθες το βράδυ, έξω από το γήπεδο της Τούμπας, ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ, που συγκεντρώθηκαν στο σημείο με αφορμή τα 94α γενέθλια του συλλόγου και αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες επενέβησαν για την τήρηση των μέτρων αποφυγής διασποράς του κορωνοϊού.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε συστάσεις προς τους δεκάδες οπαδούς που φώναζαν συνθήματα για την αγαπημένη τους ομάδα, ενώ στην περιοχή έφτασαν και δυνάμεις των ΜΑΤ για την τήρηση των μέτρων. Λίγη ώρα αργότερα, η κατάσταση εκτονώθηκε και οι συγκεντρωθέντες διαλύθηκαν.

Όπως ανακοινώθηκε, έγιναν πέντε προσαγωγές, από τις οποίες μία μετατράπηκε σε σύλληψη. Πρόκειται για 39χρονο που φέρεται να αρνήθηκε να υποβληθεί σε αστυνομικό έλεγχο και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απείθεια και αντίσταση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X