La Provincia: «Αρνητική η Λας Πάλμας για νέο δανεισμό του Αραούχο στην ΑΕΚ»

La Provincia: «Αρνητική η Λας Πάλμας για νέο δανεισμό του Αραούχο στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η υπόθεση για το μέλλον του Σέρχιο Αραούχο αναμένεται να απασχολήσει αρκετά την ΑΕΚ και τον Ίλια Ίβιτς.

Η πανδημία του κορωνοϊού, έχει πλήξει σχεδόν τα πάντα και όπως είναι λογικό, όλες οι συμφωνίες προ πανδημίας βρίσκονται στον… αέρα.

Η ΑΕΚ κατάφερε τον Ιανουάριο να φέρει ξανά τον «Τσίνο» στην Αθήνα, δίνοντας 300.000 ευρώ στη Λας Πάλμας για το δανεισμό του Αργεντινού, έχοντας και οψιόν αγοράς 2,7 εκατ. ευρώ.

Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο, πως η ΑΕΚ θα επιδιώξει να έρθει σε νέα συμφωνία με την ισπανική ομάδα για νέο δανεισμό του Αραούχο μέχρι το 2021, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να… αρέσει στη Λας Πάλμας.

Σύμφωνα λοιπόν με την «Laprovincia», η ομάδα των Καναρίων Νήσων φαίνεται αρνητική σε αυτό το ενδεχόμενο (νέο δανεισμό μέχρι το ’21) και θα επιδιώξει μέχρι τέλους τα όσα έχουν συμφωνηθεί τον περασμένο χειμώνα.

Εφόσον, η ΑΕΚ δεν καταφέρει να πληρώσει την οψιόν αγοράς θα πληρώσει το πέναλτι των 200.000 ευρώ που υπάρχει στη συμφωνία και ο Αραούχο θα επιστρέψει στη Λας Πάλμας και στην προετοιμασία της ομάδας για την επόμενη χρονιά, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X