Η ΑΕΚ δίνει τριετές συμβόλαιο στον Βράνιες

Η ΑΕΚ δίνει τριετές συμβόλαιο στον Βράνιες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Όγκνιεν Βράνιες επιθυμεί να παραμείνει στην ΑΕΚ και το δείχνει σχεδόν καθημερινά.

Τις τελευταίες μέρες τα βελγικά ΜΜΕ έχουν πάρει «φωτιά» και αναφέρουν πως ο Βόσνιος αμυντικός αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Άντερλεχτ και η ίδια δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο. Ωστόσο μεγάλο… αγκάθι για την παραμονή του είναι το μεγάλο συμβόλαιό του.

Ο Βράνιες έχει λαμβάνειν 1,8 εκατ. ευρώ από τους Βέλγους στα δύο τελευταία χρόνια του συμβολαίου του και η ΑΕΚ τη φετινή σεζόν κάλυπτε το 50% των αποδοχών. Όπως και να χει, η ΑΕΚ δεν πρόκειται να φτάσει σε αυτά τα επίπεδα και να προσφέρει όσα θα έπαιρνε στην Άντερλεχτ. Και έτσι αναζητείται φόρμουλα για να παραμείνει.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να λάβει αποζημίωση από τους Βέλγους και ταυτόχρονα να ρίξει τις απαιτήσεις του για να παραμείνει στην Ένωση.

Σύμφωνα λοιπόν, με την «Live Sport», η ΑΕΚ έχει έτοιμη τη… λύση για να πείσει τον Βόσνιο. Το πλάνο είναι να του προσφέρει τριετές συμβόλαιο, δηλαδή έναν επιπλέον χρόνο σε σχέση με την συμφωνία που είχε με την Άντερλεχτ.

Τα χρήματα δύσκολα θα ξεπεράσουν τις 500.000 ευρώ το χρόνο, ειδικά μετά τις επιπτώσεις της πανδημίας, αλλά προσθέτοντας ένα έτος στο deal ευελπιστούν πως θα είναι πιο εύκολο να δεχτεί ο Βράνιες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X