Αντιφασίστες οπαδοί ΠΑΟΚ: «Περιμένουμε από την ΠΑΕ να πράξει το αυτονόητο» (VIDEO)

Αντιφασίστες οπαδοί ΠΑΟΚ: «Περιμένουμε από την ΠΑΕ να πράξει το αυτονόητο» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αηδία έχει προκαλέσει από χθες το βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media με οπαδό του ΠΑΟΚ να κάνει απάνθρωπο μπούλινγκ σε Μουσουλμάνο υποχρεώνοντάς τον να κάνει τον σταυρό του.

Οι αντιφασίστες οπαδοί της ομάδας, εξέδωσαν ανακοίνωση οπού σε έντονο ύφος καλούν την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να πάρει θέση και να κάνει αυτό που πρέπει με τον συγκεκριμένο οπαδό.

«Ο οπαδός ενός Συλλόγου, που ιδρύθηκε από ανθρώπους κατατρεγμένους και βασανισμένους από τις φασιστικές πρακτικές μιας ντόπιας και ξένης γενικευμένης μισανθρωπιάς, δεν μπορεί να μοιράζεται την ίδια θέση σε καμιά κερκίδα, σε κανένα πέταλο με υπανθρώπους και φασισταριά.

Θέλετε δεν θέλετε ορισμένοι, πρέπει να καταλάβετε πως ο Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών τιμώντας τις 94χρονες προσφυγικές καταβολές του, είναι υποχρεωμένος να υπερασπίζεται την αντιρατσιστική και αντιφασιστική νομοτελειακή ταυτότητά του. Αντιληφθείτε, πως το να ορίζεται ο ΠΑΟΚτσής, ως αντιφασίστας, δεν αποτελεί ούτε κομματική ιδιότητα, ούτε υστερόβουλη εξυπηρέτηση πολιτικών συμφερόντων. Αποτελεί απόδειξη ανθρωπισμού.

Περιμένουμε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τιμώντας το παρελθόν και την ιστορία του Συλλόγου, όπως και την αξιοπρέπεια του κόσμου που υπηρετεί, να πράξει το αυτονόητο»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X